Connect with us
Afecțiunea incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu

Vedete

Afecțiunea incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu riscă de o boală incurabilă care riscă să se agraveze dacă nu respectă întocmai indicațiile medicilor.

Probleme de sănătate grave pentru Bianca Drăgușanu. Blondina suferă de o boală incurabilă care riscă să se agraveze dacă ea decide să nu urmeze sfaturile medicilor. Bianca a fost diagnosticată cu diabet, o boală dezvoltată pe sistem nervos.

Bianca Drăgușanu are diabet și, deși nu face zilnic injecții cu insulină, au fost episoade când a avut nevoie de un astfel de tratament. Dacă nu va respecta întocmai indicațiile date de medici, Drăgușanca riscă să devină dependentă de insulină.

Boala incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

3 Comments

3 Comments

  1. Alex BOMBARDIERul

    2019-11-16T11:49:35+02:00 at 11:49

    Sper sa te duci dreaq cat mai curand ca nici mortii nu te vor plange fai zdreantzo care nu sti decat sa profiti de oameni…. Tu si tarfa de Prodan care de fiecare data cand isi posteza Cate o poza pe Instagram Da si un acatist s-o bage si pe ea in zeama vreun araboi cu cashcaval si in felul asta sa scape de zerul de vita pe care il serveste de cand… Din nefericire… A inceput sa traga are pe nari… Ftva mortii in gura de tarf.e

  2. florian

    2019-11-14T14:50:41+02:00 at 14:50

    vorbeste de dragoste ca de un servici !!! inchei aici

  3. IM

    2019-11-01T02:19:43+02:00 at 2:19

    Gonflabila asta are grave probleme psihice, altfel n u se mutila, iar cei ce-si fac de lucru cu gonflabila asta din plastic nici ei nu sunt mai buni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top