Connect with us
Alex Bodi, către Bianca Drăgușanu: „Iar a intrat dracu' în tine?”

Vedete

Alex Bodi, către Bianca Drăgușanu: „Iar a intrat dracu’ în tine?”

S-a aflat care a fost mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu. Plecat într-o călătorie de afaceri, într-un moment în care relaţia sa cu Bianca a juns într-un punct declicat, Bodi ţine legătura cu ea prin whatsapp. La un moment dat, ea i-a scris “Te iubesc” după care a adăugat cinci inimioare roşii.

Mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu: “Şi eu te iubesc”

“Şi eu te iubesc”, a răspuns Bodi, care a pus două inimioare. Ai pus mai puţine inimioare, a scris Bianca, care a adăugat un emoticon nervos. “Iar a intrat dracu în tine?”, a întrebat-o Bodi. WOWbiz.ro a dezvăluit că situația s-a complicat în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi. Astfel, după scandalul uriaș de săptămâna trecută, atunci când fosta prezentatoare TV ar fi fost agresată de soț în parcarea unui restaurant, acum, ea pare să renunțe să îmbrace rochia de mireasă.

Alex Bodi catre Bianca Dragusanu

Alex Bodi mesaj către Bianca Drăgușanu pe Whatsapp

Mesajul mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu: „Bia a sistat pregătirile”

Acesta a fost mesajul mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu. ”Totul s-a schimbat de câteva zile. Bia a sistat pregătirile, fără să stea pe gânduri. Ar putea pierde și avansul dat la local dacă nu se decide ce o să facă legat de petrecere. Deocamdată, nu i-a trecut supărarea definitiv, chiar dacă pare că s-a împăcat cu Alex. Vom vedea ce se va întâmpla”, au povestit, pentru WOWbiz.ro, persoane apropiate cuplului.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top