Connect with us
Alex Bodi o atacă pe Daria Radionova: „Fugi la mama și plângi”

Vedete

Alex Bodi o atacă pe Daria Radionova: „Fugi la mama și plângi”

Din confortul sufrageriei sale în care mai trebuie să stea ceva timp pentru că este arestat la domiciliu, Alex Bodi nu lipsește din ziarele mondene. Ieri un scandal s-a iscat în publicații dupa ce fosta lui iubită Daria Radionova a făcut comentarii răutăcioase la adresa afaceristului, dar și a relației lui cu Bianca Drăgușanu. Alex Bodi n-a rămas indiferent și a ieșit la atac astăzi într-un mesaj postat pe rețele de socializare.

Alex Bodi o atacă pe Daria și subtil îi transmite să rămâna în banca ei

Alex Bodi a postat pe rețele de socializare o reacție dupa ce Daria Radionova a comentat relația lui cu Bianca Drăgușanu. De asemenea rusoaica a mai explicat și de ce nu a postat prea multe fotografii cu Alex în timp ce era cu acesta într-o relație.

Daria motivează ca nu-i place să-și expună viața personală așa mult și aici o atacă direct pe Bianca Drăgușanu care este cunoscută pentru apetitul rețelelor sociale și că imortalizează fiecare moment chiar și intim din viața ei.

Alex Bodi o compară pe Daria indirect. Acesta spune că Daria se află în postura în care a fost pusă să conducă o mașină puternică și n-a fost în stare.

„Când vrei să conduci o mașină puternică, dar nu ești în stare să o controlezi, faci accident… apoi fugi la mama și plângi, spunând că mașina a fost de vină! La fel se întâmplă și în unele relații”, a scris Alex Bodi pe Facebook.

Se pare că Daria Radionova nu ar ști „să conducă o mașină puternică”, iar din acest motiv ar susține că problema nu este la ea, ci la autoturism, așa cum compară afaceristul situația. Ba mai mult, după ce rusoaica a declarat că mama ei este afectată de tristețea și suferința ei, fostul iubit nu a trecut nici peste acest aspect, motiv pentru care l-a inclus în mesajul lui.

Daria Radionova acuzații grave la adresa lui Bodi

„A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt foarte recunoscătoare că am avut-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg. Da, am văzut că a început să urmărească o altă femeie, dar, din păcate, nu îl urmărește înapoi, ce păcat. Indiferent cine va fi următoarea, nu mă va deranja. Îi doresc doar bine în viață și problemele sale să se termine și să fie fericit. El a spus că am venit ca înger în viața lui … corect, dar îngerii nu trăiesc în Iad, de aceea am plecat.”, a mai spus Daria Radionova pentru Spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top