Connect with us
Alex Bodi, primele imagini alături de rusoaica cu care a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

Vedete

Alex Bodi, primele imagini alături de rusoaica cu care a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a recunoscut că i-a fost infidel soției sale, iar la rândul ei Bianca a numit-o pe femeia respectivă ”o purcică”. Se pare că totul este adevărat, mai ales că au apărut primele imagini cu afaceristul alături de presupusa amantă! Cei doi par foarte apropiați și ar avea o legătură de prietenie foarte strânsă.

Alex Bodi, primele imagini alături de rusoaica cu care a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

Potrivit cancan.ro, Alex Bodi și Daria Radionova, femeia cu care a înșelat-o pe Bianca, au petrecut minute bune în fața unui hotel, râzând și povestind ca niște prieteni vechi. Dovadă stau imaginile obținute de cancan! Se pare că Alex Bodi și Daria Radionova s-au intersectat în capitala Marii Britanii, acolo unde fostul soț al Biancăi ar fi avut o deplasare de afaceri. Cei doi au stat la povești în fața unui hotel luxos din Londra, iar potrivit apropiaților escapada lor din Monaco nu a fost doar o coincidență. Pe rusoaică și Bodi îi leagă o așa zisă prietenie veche.

Alex Bodi si rusoaiaca

Alex Bodi si rusoaiaca. sursa foto: cancan

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat când nimeni nu se aștepta la asta. Despărțirea lor s-a lăsat cu mare scandal, iar acum vedeta îl acuză pe afacerist că a înșelat-o cu ”o purcică”. A spus asta chiar pe rețelele de socializare, ca să vadă toată lumea.

Bianca Drăgușanu a avut un mesaj foarte dur pe rețelele de socializare, în care a dat de înțeles că Alex a înșelat-o. Bianca a postat pe Instastory o imagine cu o descriere subtilă la adresa fostului soț. Aceasta îl compară pe Alex Bodi cu un șarpe, pe care l-a iubit, dar care în final ”a mușcat-o”.

”Hrănește un șarpe. Iubește un șarpe. Respectă un șarpe. Roagă-te pt un șarpe. Nu contează, tot te va mușca”, este postarea Biancăi Drăgușanu.

Citește și: Cine este Aura Marcu Golden Buzz Românii au talent 13 martie 2020

Citește și: Rezultatul test corona virus Ludovic Orban și Victor Costache

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top