Connect with us
Alex Bodi răspunde, după ce soacra lui l-a acuzat că o abuzează pe Bianca Drăgușanu

Vedete

Alex Bodi răspunde, după ce soacra lui l-a acuzat că o abuzează pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și-a spus părerea după ce mama Biancăi Drăgușanu l-a denunțat la Poliție, pentru că are un comportament foarte urât cu fiica sa. Bianca a plâns în direct la tv chiar de ziua ei, după cea avut parte de un scandal monstru într-un parc din Capitală.

Alex Bodi răspunde, după ce soacra lui l-a acuzat că o abuzează pe Bianca Drăgușanu

‘Este agresiv cu fiica mea! A făcut scandal în casă până la 3 dimineața. S-au certat două nopți la rând. Primul scandal a avut loc în seara de miercuri spre joi, iar totul a continuat și în noaptea de joi spre vineri’, le-a spus mama Biancăi Drăgușanu oamenilor legii, vineri după scandalul din parc.

În seara aceleiași zile, Alex Bodi și Bianca au ajuns în platoul emisiunii Teo Show, unde au vorbit despre probleme lor. Vedeta nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi. Alex Bodi și-a cerut scuze de la soacră, insinuând totuși că femeia a avut față de el un comportament urât.

‘Lucrurile astea voiam să le evit în public. Da, față de mama ei mi-aș putea cere iertare, pentru anumite lucruri pe care le-am spus. Comportamentul dânsei față de mine nu are nicio scuză’, a declarat Alex Bodi.

Conform mamei sale, Bianca Drăgușanu trăiește în teroare cu soțul ei Alex Bodi. Acesta o agresează deseori și face scandal chiar și pe timpul nopții. Femeia nu a mai suportat și a povestit totul autorităților.

Citește și: Surse: Școlile se închid de mâine, până după Paște

Citește și: Zboruri Italia anulate Lista zboruri anulate din București, Timișoara, Cluj, Iași

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. emil

    2020-03-09T15:10:36+02:00 at 15:10

    Doi handicapati ce apar toata ziua in presa, prin grija unor jurnasti fara creier care nu stiu ce inseamna cuvantul ` vedeta` .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top