Connect with us
Alexandru Arșinel a suferit o nouă operație la coloană: "Mă simt foarte bine"

Vedete

Alexandru Arșinel a suferit o nouă operație la coloană: „Mă simt foarte bine”

Alexandru Arșinel a suferit o nouă intervenție chirurgicală la coloană, în urmă cu cinci zile, la un spital din Constanța. Operația vine la doar două luni după o altă intervenție chirurgicală suferită tot la coloană.

Cu umorul caracteristic și bucuria cu care i-a învățat pe români, actorul Alexandru Arșinel a mărturisit în exclusivitate pentru HUFF.RO cum se simte după operație.

„Mă simt foarte bine. Am fost supus unei intervenții chirurgicale, în urma căreia mi-au pus un implant de proteză cu patru șuruburi. Acum cinci zile m-am operat și azi e prima zi în care pot să ies afară, că nu mai puteam să stau în casă. Mă duc să schimb cauciucurile mașinii.”, a declarat Alexandru Arșinel pentru huff.ro.

În luna august, Alexandru Arșinel a mai fost supus unei intervenții chirurgicale la un spital din București.

„De la operatie, rinichiul functioneaza foarte bine. Problemele vin insa din… spate. Am facut o noua operatie, tot de hernie de disc. Cand coloana o ia razna, si la 77 de ani, nu ai ce face. Am urmat si urmez o perioada de recuperare. Am avut insa probleme foarte mari si cu sotia, care a cazut si a facut un hematom. Acum e bine. La un moment dat ne sprijineam unul de altul, niciunul nu aveam control din cauza problemelor de sanatate. Daca tin la viata, trebuie sa tin si regim, ceea ce si fac. Pentru ca viata este frumoasa si mi-a dat sansa sa fac o meserie legata de oameni”, a spus Alexandru Arsine pentru libertatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top