Connect with us
Alina Crișan, fosta componentă a trupei ASIA, a fost surprinsă de iubit în timp ce îl înșela. Acesta a văzut un schimb de mesaje cu „amantul”

Vedete

Alina Crișan, fosta componentă a trupei ASIA, și-a înșelat logodnicul. Cum a fost prinsă

Alina Crișan, fosta componentă a trupei ASIA, prinsă cu minciuna de iubitul ei. Grav este că acesta o acuză de infidelitate. Didier Nunes, iubitul portughez al vedetei, spune că aceasta l-a înșelat chiar în prezența lui.

„Uite cum s-a întâmplat: duminică seara, eram la niște prieteni. Ne-am filmat cu telefonul, fiecare ce faceam: glume, schetch-uri, caterincă. Prostii, ce fac prietenii între ei. Și ca să vizualizăm fiecare ce a filmat, am logat toți telefonul la televizor. A venit și rândul Alinei să conecteze telefonul. Ne-am uitat la filmuleț, toată lumea râdea. Alina iese din filmuleț, dar uită că încă este conectată la televizor cu telefonul. Noi vorbeam, când la un moment dat, pe televizor apare WhatsApp-ul cu un mesaj de la un tip, Bogdan: „Bună ce faci, mai ești acolo?” Ea răspunde: „Încă sunt aici, iubire, vorbim după!”

Iubitul Alinei Crișan: „Mi-a furat doi ani din viață”

Iubitul Alinei Crișan a declarat că aveau planuri mari și chiar se gândeau la căsătorie. În momentul în care a realizat că este înșelat, totul s-a ruinat.

„Am citit fiecare literă tastată de degetul ei! Fiecare literă! Alina Crișan are 33 de ani, nu mai e o copilă, să zicem că poate a greșit! Nu! E o femeie în toată firea! Iar eu citeam fiecare literă apăsată de degetul ei! Crede-mă, că în momentul ăla mi-a plecat pământul de sub picioare! Mă uitam în dreapta, mă uitam în stânga – toată lumea se uita la televizor și nu le venea să creadă. Ea era în cameră, dar nu știa ce se întâmplă în jur! Era la masă, lângă mine, când vorbea cu ăla! Nu era în baie, nu se ascundea! Asta m-a enervat cel mai mult! Să fi avut măcar puțină decență, să se ascundă!

În momentul ăla, ea ridică capul, se uită la mine, zâmbește, dar tot nu realizează că noi ne uitam la televizor. Și îi zic: „Cu cine dracu’ vorbești? Cu Bogdan, cu iubire? În momentul ăla a făcut pe ea! A șters tot și a început să se bâlbâie: că a greșit, că nu trebuia să trimită, că nu-i adevărat! Băi, băi… eram patru oameni și toată lumea a văzut! I-am zis: „N-ai nici măcar un pic de respect, să schimbi mesaje cu prostu’ ăla, cu mine de mână?”. În momentul ăla, m-am pierdut total și totul s-a prăbușit: planuri, copii, căsătorie… Totul a murit! Ea, Alina Crișan, mi-a furat doi ani din viață! Asta doare cel mai mult!”, a declarat iubitul Alinei Crișan potrivit wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top