Connect with us
Alina Sorescu, prima reacție referitoare la divorț. Vedeta a lămurit situația

Vedete

Alina Sorescu, prima reacție referitoare la divorț. Vedeta a lămurit situația

Alina Sorescu este una dintre cele mai talentate artiste din țara noastră. Vedeta se poate lăuda cu o carieră muzicală de succes, având chiar și o școală de muzică, unde antrenează și formează în domeniul muzical copii de toate vârstele. În plan familiar, se poate considera o femeie împlinită, având doi copii, de creșterea cărora se ocupă cu mare atenție. Cu toate acestea, lucrurile nu par să stea la fel de bine în ceea ce privește relația cu soțul său, Alex Ciucu, zvonurile despre divorț fiind tot mai dese. În acest sens, Alina a intervenit pentru a clarifica situația.

Alina Sorescu, o căsnicie de peste 10 ani

Alina Sorescu și Alex Ciucu sunt căsătoriți de peste zece ani și au împreună doi copii. Relația lor a fost mereu una ferită de ochii lumii și au evitat să dea curs speculațiilor, încercând mereu să nu se implice în scandaluri și să nu lase cârcotașii să știe ce se petrece între ei. Deși par familia perfectă și au fost pe cât se poate de rezervați, zvonurile nu au ezitat să apară.

De ceva timp, se vorbește despre divorțul celor doi soți, pe motiv că neînțelegerile dintre ei s-ar fi înmulțit de la zi la zi. Zvonurile au izbucnit mai ales atunci când Alex a fost surprins într-un club de fițe de pe litoral, fără soția lui, ceea ce a sugerat că ceva nu ar funcționa între ei. În plus, de multă vreme nu au mai fost văzuți împreună în public, așa cum obișnuiau cei doi.

Alina Sorescu explică ce se întâmplă în familia ei

În acest context, Alina Sorescu a intervenit pentru a explica care este, de fapt, situația dintre ea și soțul ei. Ea a precizat că nu l-a însoțit pe Alex la clubul din Mamaia deoarece era ocupată cu școala de muzică de care se ocupă cu mare pasiune. În plus, una dintre fete a avut probleme de sănătate și s-a ocupat de îngrijirea ei. Alina a mărturisit că s-a obișnuit cu bârfele și nu o afectează.

„Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică.”, a declarat Alina Sorescu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top