Alina Vidican se căsătorește! Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost cerută de soție

26.05.2021
Alina Vidican se căsătorește! Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost cerută de soție

Alina Vidican este fosta soție a lui Cristi Borcea. După 8 ani de iubire, Alina Vidican și Cristi Borcea s-au căsătorit în vara anului 2011, dar relația lor a mai rezistat doar cinci ani și a ajuns la sfârșit. Alina Vidican nu a mai apărut la brațul altui bărbat de atunci, dar se pare că acum și-a găsit fericirea și se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Alina Vidican s-a logodit

Alina Vidican și Cristi Borcea au fost împreună 13 ani, dar mariajul lor s-a distrus. Cei doi au avut o relație frumoasă, dar asta până când între ei au intervenit problemele. Ea a reușit să-l facă pe Borcea să se despartă de prima soție, Mihaela Borcea, după care s-a măritat cu el și a făcut 2 copii. Cu toate acestea, lucrurile au scăpat de sub control între ei și au decis să meargă pe drumuri diferite.

Alina Vidican a trecut peste despărțire, dar ani la rând nu s-a mai afișat cu nimeni.

Așadar, după divorțul de Borcea, blondina s-a stabilit la Miami, într-un apartament de lux în care locuiește alături de cei doi copii ai lor și se ocupă îndeaproape de restaurantul pe care i l-a lăsat cadou la despărțire omul de afaceri.

Cu toate acestea, vedeta și-a găsit acum sufletul pereche, pe care l-a întâlnit peste hotare. De câțiva ani, ea se iubește cu un milionar american, cu care deja s-a mutat. Relația lor a evoluat, motiv pentru care s-au și logodit.

”Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a spus milionarul american de origine braziliană, Claude.

Alina Vidican s-a logodit cu acordul lui Borcea

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, ex-acționar dinamovist, s-a logodit cu Claude. Dar, logodna  a avut loc doar cu voia fostului ei soț, căruia i-ar fi cerut părerea înainte de a spune DA, pe motiv că șiel trebuie să ia parte la această decizie, având în vedere că este tatăl copiilor ei.

Se pare că milionarul a fost de acord și a sfătuit-o doar să fie atentă la ce face.

”Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a  precizat o sursă FANATIK.