Connect with us

Vedete

Alina Vidican se căsătorește! Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost cerută de soție

Alina Vidican este fosta soție a lui Cristi Borcea. După 8 ani de iubire, Alina Vidican și Cristi Borcea s-au căsătorit în vara anului 2011, dar relația lor a mai rezistat doar cinci ani și a ajuns la sfârșit. Alina Vidican nu a mai apărut la brațul altui bărbat de atunci, dar se pare că acum și-a găsit fericirea și se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Alina Vidican s-a logodit

Alina Vidican și Cristi Borcea au fost împreună 13 ani, dar mariajul lor s-a distrus. Cei doi au avut o relație frumoasă, dar asta până când între ei au intervenit problemele. Ea a reușit să-l facă pe Borcea să se despartă de prima soție, Mihaela Borcea, după care s-a măritat cu el și a făcut 2 copii. Cu toate acestea, lucrurile au scăpat de sub control între ei și au decis să meargă pe drumuri diferite.

Alina Vidican a trecut peste despărțire, dar ani la rând nu s-a mai afișat cu nimeni.

Așadar, după divorțul de Borcea, blondina s-a stabilit la Miami, într-un apartament de lux în care locuiește alături de cei doi copii ai lor și se ocupă îndeaproape de restaurantul pe care i l-a lăsat cadou la despărțire omul de afaceri.

Cu toate acestea, vedeta și-a găsit acum sufletul pereche, pe care l-a întâlnit peste hotare. De câțiva ani, ea se iubește cu un milionar american, cu care deja s-a mutat. Relația lor a evoluat, motiv pentru care s-au și logodit.

”Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a spus milionarul american de origine braziliană, Claude.

Alina Vidican s-a logodit cu acordul lui Borcea

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, ex-acționar dinamovist, s-a logodit cu Claude. Dar, logodna  a avut loc doar cu voia fostului ei soț, căruia i-ar fi cerut părerea înainte de a spune DA, pe motiv că șiel trebuie să ia parte la această decizie, având în vedere că este tatăl copiilor ei.

Se pare că milionarul a fost de acord și a sfătuit-o doar să fie atentă la ce face.

”Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a  precizat o sursă FANATIK.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top