Connect with us
Anahi a născut un băiețel! Prima fotografie cu bebelușul celebrei actrițe de telenovele

Vedete

Anahi a născut un băiețel! Prima fotografie cu bebelușul celebrei actrițe de telenovele

Celebra actriță de telenovele Anahi, anunța în luna noiembrie că este însărcinată. Iată că la doar 3 luni actrițna își ține bebelușul în brațe, ba chiar a postat pe rețelele de socializare o fotografie făcută imediat după naștere. Anahi a jucat cu mai bine de 12 ani în urmă în serialul fenomen Rebelde, care a avut un succes imens și în România.

Anahi a născut un băiețel! Prima fotografie cu bebelușul celebrei actrițe de telenovele

Anahí Giovanna Puente Portilla de Velasco a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil în luna noiembrie, iar acum ea a născut un băiețel sănătos pe care l-a numit Emiliano.

Anahi a nascut

Anahi a nascut

Ea are deja un băiețel pe nume Manuel, în vârstă de 2 ani și este căsătorită cu Manuel Velasco Coello, un politician din Mexic. Artista a făcut anunțul pe Instagram și fanii au fost extrem de încântați! Ea a postat o fotografie cu bebelușul și cu soțul ei, alături de descrierea: ”Bine ai venit Emiliano! 02/02/2020!!!!!! 11:37 pm. Te-ai grăbit un pic! 37 de săptămâni. Dar mulțumesc lui Dumnezeu că ne simțim perfect amândoi! A fost o naștere frumoasă! Vă voi povesti toate detaliile! Deocamdată Îi mulțimesc lui Dumnezeu încontinuu, dar și vouă pentru că ne-ați transmis toată dragostea și rugăciunile voastre.”,a scris vedeta pe Instagram.

Anahi a jucat rolul Miei Colucci în serialul fenomen Rebelde, care a fost difuzat și în România și s-a încheiat în anul 2007. Totodată, ea a făcut parte și din trupa Rebelde, care a avut un succes major în toară lumea la vremea respectivă. După ce trupa s-a destrămat ea și-a continua cariera solo în muzică.

Citește și: Vremea se va răci brusc și ninsorile pun stăpânire pe țară

Citește și: Horoscop Neti Sandu 3 februarie 2020 – lunea marilor schimbari

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top