Connect with us

Vedete

Anamaria Prodan a rupt tăcerea după moartea Denisei: Nimeni nu ne va putea explica de ce..

Anamaria Prodan, cea care se oferise să o ajute pe Denisa cu un tratament în Cuba, a reacţionat după moartea tinerei. Trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost deja depus la capela cimitirului Bellu.

Anamaria Prodan a postat un mesaj pe o reţea de socializare, privind decesul Denisei Manelista. Aceasta a încetat din viaţă în dimineaţa zilei de duminică, 22 iulie 2017, în jurul orei 4 dimineaţa, după ce a pierdut lupta cu boala.

,,Sensul zilei de azi nu poate fi recuperat. Moartea si-a verificat azi ceasul de buzunar si cu aceeasi precizie dureroasa ne-a mai rapit un copil. Expliatia va fi banala si rece: era nevoie de inca un inger, iar Denisa indeplinea toate cerintele. Cu siguranta se va vorbi mult despre acest subiect, iar altcineva ne va oferi alte cateva explicatii seci si inutile care in cel mai bun caz vor cauta sa lumineze ungherele obscure ale tragediei. Si poate chiar, ne va da impresia ca vom intelege ce s-a intamplat. Dar nimeni nu ne va putea explica intocmai tragedia pe care pretinde ca o lamureste, nimic nu poate explica de ce un copil frumos, candid, cuminte si talentat…Citeşte continuarea pe vip24.ro!

Citeşte şi: Cum a murit Denisa

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR! Iată ce s-a întâmplat în ultimele zile de viaţă ale Denisei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top