Anamaria Prodan, atacată dur de Monica Tatoiu: „Aveți botox în gură, dar creier nu”

01.04.2017
Anamaria Prodan, atacată dur de Monica Tatoiu: „Aveți botox în gură, dar creier nu”

Monica Tatoiu a atacat-o pe Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni. Profesoara de matematică s-a plâns că mai multe persoane îi blochează garajul. Ea spune că pe strada sa s-a deschis o clinică estetică și din această cauză, strada sa este blocată de mașini.

Monica Tatoiu, atac fără precedent la adresa Anamariei Prodan

Monica Tatoiu spune că Anamaria Prodan îi blochează garajul cu mașina atunci când vine la clinca estetică de pe strada pe care locuiește.

Citește și: Monica Tatoiu s-a dezlănțuit: „Să vă fie rușine…”

„Lângă mine, acolo, s-a deschis o clinică de botoxate şi de… siliconate. Şi, de două ori, maşina doamnei Prodan – că sunt lipite de noi, că nu au unde să parcheze – iar ele să-şi mişte silicoanele doi metri, şi-mi blochează garajul. Fără 1 aprilie – rămâne fără maşină! Data viitoare, dacă se întâlneşte cu mine, prietenie-prietenie, dar dacă sunteţi botoxate şi veniţi la clinica de lângă mine, da? Şi aveţi botox în gură, dar creier, nu, o să vă treziţi fără maşină, doamnelor, duduilor care veniţi. Nu glumesc! Legea e lege! (…) Îi spune grădinarului meu: «Am programare!» Până la urmă o să spun şi eu: «Ai programare la soţul meu?» Atunci ne batem!”, a spus Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni TV.