Connect with us
Anamaria Prodan a oferit o declarație în legătură cu zvonurile potrivit cărora Oana Roman și soțul ei ar divorța.

Vedete

Anamaria Prodan, despre divorțul Oanei Roman: ”La ultima filmare împreună…”

Anamaria Prodan a vorbit despre divorțul dintre Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei. Vedeta a oferit câteva detalii despre relația celor doi și a declarat că i se pare incredibil că au luat această decizie.

“Am rămas blocată ieri dimineață când am citit știrile! Pur și simplu nu îmi venea să cred că Oana și Marius au luat această decizie radicală, în condițiile în care se înțelegeau foarte bine și o iubeau pe fetița lor ca pe ochii din cap! Culmea, am vorbit recent cu ea și nu mi-a spus nimic, din contră, părea că totul este în regulă!

În plus, la ultima filmare pe care am avut-o împreuna cu cei doi, la o emisiune în care Nea Marin a fost gazdă, la filmări, păreau cuplul perfect! El a avut atunci o grijă exagerată de Oana! Era tot timpul lângă ea, îi aducea de mâncare, îi aducea haine, o întreba dacă are nevoie de ceva, dacă era obosită, o alință, etc… Orice își dorea, îi îndeplinea imediat! Ce mai…ambii se comportau ca o pereche ideală! Acum, să aflu că divorțează, sincer, mi se pare, sincer, incredibil.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru WOWbiz.ro.

Oana Roman și șoțul ei divorțează? Ce spune vedeta

Zvonurile au apărut în presa mondenă după ce Marius Elisei a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

„Într-un final… aşteptarea a luat sfârşit…. Drumurile noastre… sunt diferite… O zi frumoasă vă doresc”, a scris Marius Elisei pe o reţea de socializare.

Oana Roman, nevoită să facă întrerupere de sarcină. Dezvăluiri dramatice din viața ei

La rândul ei, Oana Roman a scris un mesaj pe pagina sa de socializare.

„Astăzi, când m-am trezit, am aflat că s-a stârnit o adevarată isterie apropos de un mesaj de pe facebook al soțului meu. Așa cum am spus înainte de Sărbători, NU MAI APAR LA NICI O EMISIUNE TV, DECÂT DACĂ AM UN PROIECT PROFESIONAL ÎN TELEVIZIUNE. În rest nu am nimic de spus legat de viața mea. Vă mulțumesc!”, a scris vedeta pe o rețea de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top