Connect with us
Anamaria Prodan și-a uimit fanii cu un mesaj despre Dumnezeu

Vedete

Anamaria Prodan și-a uimit fanii cu un mesaj despre Dumnezeu

Anamaria Prodan a postat pe pagina sa de socializare un mesaj pătrunzător. Ea a vorbit în postarea sa despre momentele din viață în care l-a întâlnit pe Dumnezeu.

„L-am întâlnit pe Dumnezeu în dureri și singurătăți…L-am întâlnit, visând..L-am întâlnit în ochii copiilor. Mă privea, zâmbind. L-am întâlnit, iertând. L-am întâlnit în bucurii. L-am întâlnit în nopți târzii, când mă îmbrățișam singură. L-am întâlnit în oameni care m-au iubit. L-am întâlnit în oameni pe care nu i-am putut iubi. L-am întâlnit făcând dragoste. L-am întâlnit în răsărit și la apus. L-am întâlnit în speranță. L-am întâlnit în amintirile copilăriei.

Anamaria Prodan: „L-am întâlnit pe Dumnezeu cu inima mereu deschisă”

L-am întâlnit pe Dumnezeu în liniște, în poezie, în lume. L-am întâlnit în sinceritate. L-am întâlnit când nu era nimeni în jurul meu. L-am întâlnit în mijlocul tuturor. L-am întâlnit plângând, zâmbind, iubind. L-am întâlnit plimbându-mă pe stradă. L-am întâlnit și-n unele prietenii. L-am întâlnit în vorbe calde și în gesturi mici. L-am întâlnit în casa unor oameni care se priveau cu drag.
L-am întâlnit acasă. L-am întâlnit cu inima mereu deschisă…….”

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, între anii 1998 și 2007, cu care are două fete Rebecca și Sarah, pe care le-a născut în New Jersey, Statele Unite. Pe data de 14 iunie 2008 s-a căsătorit în Las Vegas cu fotbalistul Laurențiu Reghecampf, care în prezent este antrenor de fotbal. Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior (în Germania). Împreună cu Laurențiu mai crește un copil, Luca, băiatul din prima casatorie a lui Laurențiu, născut în 2001.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top