Connect with us

Monden

Anca de la „Exatlon” știe cine va părăsi concursul astăzi. Detalii neștiute din competiție

În emisiunea Exatlon din 20 martie, Ștefan, Alex și Mariana au fost nominalizați de către colegii lor de competiție pentru a fi votați de telespectatori. Unul dintre ei va fi nevoit să iasă în această seară din competiție.

Anca Mihăilescu, una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii, a fost extrem de fericită să afle că unul dintre foștii săi colegi va părăsi concursul, mai ales că după ce a fost eliminată a trecut de partea „Faimoșilor”.

Pe pagina ei de socializare, Anca a fost întrebată cine crede ea că este concurentul care va părăsi competiția.

„Eu cred ca iese Mariana”, a precizat Anca.

De asemenea, Anca a spus în emisiunea „WoWbiz” de marți seară că și-ar fi dorit ca printre concurenții nominalizați să se afle și Alina. Fosta concurentă a vorbit și despre acuzațiile care i se aduc lui Ionuț Rusu de către colegii lui, cum că ar minți.

„Mă bucur că e Bentiță acolo, dacă nu Alina. Am văzut că încearcă să-l scoată pe Rusu personajul negativ. Ionuț doarme nonstop, nu participă la bârfă, iar ei vor să îl scoată. E puțin mai vocal la jocuri și vor să-l scoată. Alex a încercat să sugereze că a adus mai multe puncte decât Ionuț.

Sunt convinsă că Mariana va ieși, a luat puține puncte, se și ceartă cu Giani. E foarte țâfnoasă când pierde. Sunt convinsă că are dreptate Ionuț, dar nu minte. Sunt penibili. Se duc în spatele cotețului și fac planul.

Ionuț și Ștefan nu se plac unul pe celălalt, de aceea l-a nominalizat. Nu avea curaj să spună ceva pentru că nu era refăcută complet, a stat cuminte, s-a refăcut, iar acum e tupeistă. A jucat bine săptămâna asta.

A băgat-o pe Mariana la înaintare, Mariana săraca o să vină acasă, iar ea și-a urmat planul. Până acum o mângaia când plângea, dar astăzi s-a luat de ea”, a spus Anca.

 

CITEȘTE ȘI: Kanal D își menține poziția de lider absolut de audiență în Prime Time cu “Exatlon”! #În această seară, telespectatorii vor afla ce echipă își va propune nominalizații spre eliminare din concurs

Se leagă o idilă la „Exatlon”? Doi concurenți și-au aruncat priviri pline de subînțeles: „Cred că suntem sortiți”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top