Connect with us
Anca lui Leo de la Strehaia și “Regele YouTube-ului” pregătesc un duet de senzație. “La studio, mai fac butoanele vocea să fie…”

Vedete

Anca lui Leo de la Strehaia și “Regele YouTube-ului” pregătesc un duet de senzație. “La studio, mai fac butoanele vocea să fie…”

Lovitură de teatru în industria muzicală! „Supremația” Vulpiței de la ”Acces Direct” este amenințată de un cuplu-bombă, care se pregătește să dea marea lovitură în online. Anca lui Leo de la Strehaia se lansează în muzică și ar face duet de senzație cu ”Regele Youtube-ului”. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate, informații și imagini savuroase.

Vremea Vulpiței de la ”Acces Direct” stă să apună. Un nou cuplu-bombă pune la cale o lansare de zile mari în industria muzicală. Anca, fosta soție a lui Leo de la Strehaia, pune la cale o colaborare cu Dani Mocanu, intermediată chiar de „Prințul țiganilor”.

La scurt timp după ce a reluat legătura cu Leo, Anca pare să fie împinsă de la spate pentru a se lansa în lumea artistică. Marele anunț a fost făcut chiar de fostul soț, în cadrul unui interviu pe care l-a postat pe canalul său de Youtube – Leo de la Strehaia. ”Prințul țiganilor” pare să fie extrem de hotărât să o ”propulseze” pe Anca în lumea muzicii.

„Nu mai bag bani în alta și îți propun să…”

”Acum eu o să investesc în tine. Nu mai bag bani în alta și îți propun să faci o colaborare cu Dani Mocanu și vei scoate o melodie cu Dani Mocanu (…) Mergem și încercăm la studio. Că la studio mai fac butoanele vocea să fie frumoasă”, a fost propunerea pe care Leo a făcut-o în fața camerei de filmat.

Cu toate că Leo își dorește ca partenera lui să facă senzație în mediul online și să rupă topurile în urma colaborării cu ”Regele Youtube-ului”, Anca pare să fie puțin cam neîncrezătoare în puterile ei.

”Nici nu știu ce voce am. Mie nu îmi place vocea mea și eu nu sunt calmă de fel. Eu vorbesc tare, sunt mai agitată”, a replicat soția lui Leo.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top