Connect with us

Vedete

Anca Serea este în drum spre spital:„Doamne ajută!”

UPDATE: Anca Serea a nascut in această după amiază o fetiță.

Anca Serea este în drum spre spital, după cum a anunțat pe o rețea de socializare. Este foarte posibil să nască.

Anca Serea a anunțat pe Instagram că a pornit în drum spre spital

Vedeta nu exclude însă posibilitatea de a fi totul o alarmă falsă. „O fi alarmă falsă? Am plecat la spital! Doamne ajută! Din nou la control!”, a scris Anca Serea, pe Instagram.

Citește și: Anca Serea a spus dacă divorțează sau nu de Adi Sînă

Se pare că frumoasa soție a lui Adrian Sînă primește anumite „semnale” care o fac să creadă că momentul mult așteptat este aproape.

Anca Serea este în drum spre spital:„Doamne ajută!”

Anca Serea va aduce pe lume al șaselea copil al familiei.Vedeta mai are acasă 5 copii: David (18 ani), Sarah (12 ani), Noah (7 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani). Pe toți i-a născut pe cale naturală, lucru care se va întâmpla și de data aceasta.

Citește și: Claudia Pătrășcanu: „ Renunț la viața falsă! Soțul și-a vândut sufletul pentru nimic!”

În cazul ei, doctorii ginecologi nu privesc cu ochi buni faptul că a lăsat timp relativ scurt între sarcini. În plus, Anca a mărturisit că în urmă cu câțiva ani i se descoperise un ovar nefuncțional și nu spera să mai aibă copii vreodată.

Citește și: Anuntul medicilor despre Anca Serea: ‘Se distruge daca…’! Isi risca viata pentru a sasea sarcina. Ce se intampla cu corpul ei

Anca Serea susținet că a avut o sarcină destul de ușoară și a luat puține kilograme în plus. Totodată, ea a anunțat că nu exlude posibilitatea unei noi sarcini și își mai dorește și alți copii, deși acum se va naște al șaselea.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top