Connect with us
Anca Serea trece prin clipe grele! A cerut scuze public fiicei sale

Vedete

Anca Serea trece prin clipe grele! A cerut scuze public fiicei sale

Anca Serea, soția artistului Adi Sînă traversează o perioadă grea. Tânăra mămică are șase copii, dintre care patru cu Adi și doi din prima căsătorie. Este cunoscută ca fiind o persoană optimistă, discretă, rafinată, care își trăiește viața liniștit, alături de marea ei familie. Se pare că acum traversează o perioadă mai grea și a ținut să-și ceară scuze fiicei sale care și-a sărbătorit recent ziua de naștere.

Anca Serea trece prin clipe grele! Și-a cerut scuze public fiicei sale

Soția lui Adi Sînă traversează o perioadă mai grea din viața ei. Se află internată la spital, din motive despre care a ales să nu vorbească, însă i-a transmis scuze fiicei sale Sarah. Aceasta a împlinit recent 13 ani, iar mama ei nu a putut participa la ziua ei de naștere.

Anca Serea a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook în care vorbește despre evoluția fiicei sale, de la bebeluș la o adevărată domnișoară, dar și despre cum trece timpul și nu iartă pe nimeni.

”Ieri a fost ziua micuței noastre domnișoare Sarah și am realizat cât de repede trece timpul! 13 ani au trecut într-o clipită și bebelușul de odinioară s-a transformat într-o domnișoară frumoasă și elegantă, de o bunătate rar întâlnită și care mă face mândră constant. Parcă ieri Clopotica Leah venea pe lume, iar acum a învățat să meargă și va împlini peste câteva zile un an.

Din păcate nu am putut să fiu fizic lângă ea din cauza unor probleme de sănătate, dar sunt optimistă și sunt sigur că se vor rezolva rapid… Timpul trece extrem de repede și nu iartă pe nimeni. Această este o perspectiva de a privi lucrurile. Dar în același timp timpul ne oferă ocazii nenumărate de a ne bucură alături de copiii noștri, de a le vedea fiecare pas în evoluție.

Depinde doar de noi cum îl folosim. Dacă timpul pe care îl avem ajunge împrăștiat în lucruri neimportante, vom rămâne cu o senzație amară. Însă, dacă îl dedicăm familiei și oamenilor dragi, atunci va fi consumat’ cu folos. Prețuiți fiecare clipă și folosiți-o cu înțelepciune. Căci puteți rata cele mai prețioase amintiri pentru niște sclipiri de moment. Să aveți sănătate, iartă-mă Sarah! Vin repede acasă”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. ink

    2020-08-08T12:51:12+03:00 at 12:51

    Asa patesc iepur0aicele care nu-si stiu infrana p0rnirile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top