Connect with us
Anca Țurcașiu arată trăsnet după divorț: "Mă curtează prietenii băiatului meu"

Vedete

Anca Țurcașiu arată trăsnet după divorț: „Mă curtează prietenii băiatului meu”

Anca Țurcașiu este o femeie frumoasă și liberă. După divorțul de soțul ei, vedeta pare că a înflorit și îi priește foarte tare această perioadă din viața ei. Ea a declarat că viața merge mai departe și că este pregătită pentru un nou început. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a spus amuzată că o curtează până și prietenii băiatului ei în vârstă de 22 de ani.

Anca Țurcașiu, admirată de prietenii copilului ei

A divorțat, a suferit, dar i-a trecut pentru că viața merge mai departe și viitorul sună bine. Anca Țurcașiu are 50 de ani, dar arată de 30, iar după despărțirea de soț parcă a înflorit. Vedeta a declarat că îi fac curte până și prietenii băiatului ei care are 22 de ani. Ea spune că nu o deranjează să primească admirație din partea lor, ba dimpotrivă, se simte flatată.

„Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată”, declarat Anca Țurcașiu în emisiunea La Măruță.

Îi priește statutul de femeie singură, deși cu siguranță i-a fost greu după despărțirea de soțul ei. Anca Țurcașiu și medicul stomatolog, Cristian Georgescu au divorțat în 2020 după 22 de ani de căsnicie.

Vedeta a declarat că, după divorț, s-a născut din nou, trăiește o nouă viață în care este mai puternică și mai fericită. Ea a ținut să precizeze că a fost fericită și în timpul căsniciei cu medicul stomatolog, dar că a trebuit să ia o decizie când lucrurile s-au schimbat.

„Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic”, a mai precizat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au împreună un băiat în vârstă de 22 de ani. El se numește Radu Cristian și este mândria familiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top