Connect with us
Anca Ţurcaşiu, primul mesaj după divorț. Vedeta vorbește despre liniște

Vedete

Anca Ţurcaşiu, mesaj după divorț. Vedeta vorbește despre liniște

Anca Ţurcaşiu a transmis un mesaj după divorțul de Cristian Georgescu, în care vorbește despre liniște și fericire. Vedeta este mai încântată ca niciodată de viața sa.

Au divorțat în urmă cu doar 3 luni și deja Anca Ţurcaşiu demonstrează că este o femeie liberă și liniștită.

Anca Ţurcaşiu, mai bine după divorț

Despărțirea dintre cei doi a venit ca o surpriză în lumea mondenă din România. Multă lume se aștepta ca Anca Țurcașiu să rămână împreună cu soțul său, stomatolog Cristian Georgescu, până la bătrânețe.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, este mesajul publicat de Anca Țurcașiu când a anunțat divorțul.

Acum, artista vorbește despre o nouă etapa din viața sa în care pe primul plan este liniștea și armonia din suflet.

“E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stii cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici’, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

Mai mult! Anca Țurcașiu are și un hobby nou: marşul! A publicat pe Facebook un mesaj în acest sens.

De ce s-au despărțit Anca Țurcașiu de soțul ei și ce face Cristi Georgescu acum

Se pare că cea care a oprit relația dintre cei doi este chiar Anca Țurcașiu. Se pare că cei doi s-au separat pentru că planurile lor pe plan profesional nu mai coincideau.

Apropiați ai familiei au recunoscut că nu a fost vorba de vreun amantlâc, sau de lipsă de iubire, ci doar o nepotrivire a planurilor lor pentru viitor.

Jurnalistul Dan Silviu Boerescu a spus că o problemă a fost că actrița nu a avut spectacole sau apariții televizate în ultima perioadă, iar soțul său nu ar fi vrut să se întoarcă la jobul de la cabinetul stomatologic. Așadar, marea lor problemă a fost din cauza banilor.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top