Connect with us
Anda Ghiță este în doliu. Bunica soțului său a murit la vârsta de 91 de ani. Soacra lui Pitbull Atodiresei spune că a avut o relație specială cu aceasta.

Vedete

Anda Ghiță, în doliu: „Ieri am înmormântat-o…”

Anda Ghiță este în doliu. Soacra lui Pitbull Atodiresei a pierdut o persoană dragă din familia sa. Este vorba de bunica soțului său, cu care aceasta spune că a avut o relație specială.

„Ieri (n.r: miercuri) am înmormântat-o pe bunica soţului meu. M-a iubit foarte tare şi eu pe ea. Avea 91 de ani, mintea ageră, era simpatică şi plină de iubire. Era vie şi veselă. Se interesa de toţi nepoţii, se bucură de reuşitele lor. Am văzut familii mari în care bătrânii sunt uitaţi. La noi nu se întâmplă aşa ceva, nici în viaţă, nici la moarte. A avut 3 zile de priveghi pentru ea. Suntem în doliu”, a declarat Anda Ghiţă(45 de ani) pentru wowbiz.ro.

Citește și: Mircea Lucescu în doliu

Anda Ghiță: Am pierdut jumătate de familie în trei ani

Anda Ghiță a pierdut, după spusele sale, jumătate de familie în decurs de trei ani, din 2013 și până astăzi.

“În decurs de 3 ani am pierdut jumătate din familie: 4 unchi, mama, bunica mea, iar ieri am înmormântat-o pe bunica soţului. E prea mult doliu în familia mea, doliu, priveghi şi parastase. A început în vara lui 2013, când a murit mama de embolie pulmonară şi a continuat cu plecarea unui unchi, a bunicii, altor doi unchi şi un altul din partea soţului, iar acum bunica lui. Cam asta e viaţa si de asta ar trebui să trăim din plin perioadele în care nu avem probleme reale”, a mai spus Anda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top