Connect with us
Andra în copilărie a simțit lipsa anumitor lucruri. Vedeta a vorbit despre copilăria sa, atingând și sensibilul subiect al banilor

Vedete

Andra, despre copilăria sa: „Nu aveam atâția bani!”

Copilăria Andrei Măruță nu a fost una lipsită de greutăți. Vedeta vorbit despre copilăria sa, atingând și sensibilul subiect al banilor. Într-un material prezentat în emisiunea Star Matinal, artista s-a destăinuit în legătură cu anii copilăriei. Cântăreața nu s-a sfiit să trateze și subiecte mai sensibile, precum cel financiar.

Andra în copilărie: „Conta doar că eram împreună.”

„A fost o perioadă grea, nu aveam atâția bani, atâtea posibilități cum au copiii noștri astăzi. Mă bucuram de momentul în sine, că mama punea pe masă mâncare multă. Eram împreună, în perioada aia eram mult mai mult împreună! Vezi, cu timpul am început să avem fiecare carieră, tot felul de deplasări și nu am mai fost împreună așa de mult cum eram în copilărie”, rememorează Andra.

Cu sărbătorile de iarnă la nici 2 săptămâni distanță, Andra și-a amintit de diminețile de Crăciun din copilărie. Ea nu s-a ferit să recunoască lipsurile pe care le-a resimțit, dar admite că lucrurile materiale nu aveau așa mare importanță pe atunci.

„Cred că am avut ce învăța de la părinții mei. Și să dea Domnul să învețe și copiii mei același lucru. Eram niște copii tare înțelegători dacă tata ne spunea, tată atâta este, ne bucuram de lucrul ăla și nu voiam mai mult că știam că nu se poate mai mult. A fost greu, dar a fost foarte frumos. Nu îmi amintesc cadourile, ci trăirile de atunci care au fost intense. Îmi doresc să trăiesc clipele pe care mi le amintesc, din copilărie. Cred că asta e mai important decât cadouri.”

Citește și: Andra a dezvăluit care este prima ei dragoste!

Andra a făcut referire și la momentele grele pe care le-a trăit atunci când nu avea tot ce-și dorea de Crăciun. „Faptul că nu am avut, ne-a făcut mai uniți, știm să apreciem și puținul, și mai mult și mai bine și mai rău. Am fost un copil tare fericit. Toți copiii ieșeau la geamuri și spuneam uite ce mi-a luat. Toți aveau portocale. Într-un an țin minte că nu am ieșit la geam că nu aveam ce să spunem și am zis că nu, să nu ne facem de râs.”, a încheiat emoționată Andra.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top