Connect with us
Andra a dezvăluit secretul siluetei sale: "Nu merg la sală și nu țin diete"

Vedete

Andra a dezvăluit secretul siluetei sale: „Nu merg la sală și nu țin diete”

Andra este una dintre cele mai îndrăgite și admirate artiste din România. Pe lângă talentul său incontestabil, vedeta se mândrăște și cu cei doi copii ai săi, cu care postează aproape zilnic imagini pe site-urile de socializare.

Deși a trecut de două nașteri, Andra se menține în formă, însă nu este pe deplin mulțumită de silueta sa.

Andra: Secretul siluetei sale

„Mai am vreo patru kilograme de dat jos, care s-au aşezat parcă altfel. Aşa e de bună mâncarea că nu prea pot să ţin diete. Mă mai abţin de la pâine. Simt nevoia să fac sport, dar nu mai am timp pentru asta. Melodiile mele – toate sunt apreciate de familia mea, dar cel mai iubit hit e cel pe care îl lansez ultimul. Acela se ascultă la noi în casă”, a spus Andra la Antena 1.

Cu toate că arată bine, Andra nu a ales niciodată un stil sexy pe scenă, așa cum fac alte vedete, și a ținut să se facă remarcată prin talentul și cântecele sale.

De curând, Andra a fost desemnată artistul anului la Media Music Award 2016. Pe scenă, vedeta a purtat o ținută, care îi ascundea formele.

Andra a câștigat 4 premii la Media Music Awards 2016

Mai exact, a fost desemnata cea mai de succes artista (Best Female), artistul cu cea mai rapida ascensiune a unui hit catre prima pozitie in clasamente – piesa „Niciodata sa nu spui niciodata” (Fastest Number 1), cel mai iubit artist din Romania (Fans Like Award) și artistul cu cel mai infocat fan (Best Fan).

Cu un număr de peste 3 milioane de fani pe Facebook, artista nu ratează nicio ocazie de a împărtăși cu fanii săi cele mai frumoase momente din viața ei.

Andra a postat pe Facebook o fotografie cu soțul său, realizatorul TV Cătălin Măruță, reușind să strângă repede peste 88 de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top