Connect with us

Vedete

Andra din nou însărcinată? Fotografia care o dă de gol

Andra este din nou însărcinată? Pe internet a apărut o fotografie care o dă de gol pe fosta jurată de la Vocea României. Este foarte posibil ca la baza acestei decizii să stea o nouă sarcină?

Andra din nou însărcinată? Fotografia care o dă de gol

Vestea că Andra Măruță nu va mai fi jurat la emisiunea Vocea României a luat prin surprindere pe toată lumea. Este posibil ca motivul care a determint-o pe srtistă să fie o nouă sarcină. Cel puțin, așa pare dintr-o fotografie publicată pe internet de o persoană apropiată Andrei.

În urmă cu mai bine de o lună Andra a declarat că „După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop”.

Acum toată lumea se întreabă dacă îndrăgita interpretă nu are un motiv ascuns pentru care s-a retras de pe micile ecrane.

Conform cancan.ro, chiar o prietenă de-a Andrei a dat-o de gol după ce s-au fotografiat în timpul unei petreceri. Se pare că artista a stat numai cu mâna pe burtică.

Andra este din nou insarcinata?

Andra este din nou insarcinata?

Vestea că Andra ar putea fi din nou însărcinată îi bucură pe fanii vedetei. Artista și soțul său Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite și mai longevive cupluri din showbiz, fiind împreună încă de când Andra avea 19 ani. Aceștia au împreunaă doi copii: Eva și David.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top