Connect with us
Andra și-a machiat și coafat fetița într-un mod inedit. Fanii au criticat-o pentru cum a expus-o pe Eva

Vedete

Andra și-a machiat și coafat fetița într-un mod inedit. Fanii au criticat-o pentru cum a expus-o pe Eva

Andra Măruță a stârnit controverse pe Instagram, după ce a publicat mai multe fotografii în care Eva și David, copiii săi, sunt machiați pentru ceea ce pare o reclamă video. Mai mulți fani ai artistei au ținut să își spună părerea despre look-ul inedit al fetiței pe care Andra o are împreună cu Cătălin Măruță. Cântăreața nu s-a arătat deranjată de comentariile negative, ci a transmis un mesaj emoționant.

Astăzi, Andra a publicat mai multe fotografii și filmări pe Instagram Feed și pe Instagram Story, în care Eva și David apar în ipostaze diferite. La prima vedere, pare o reclamă sau un proiect video în care cei mici sunt vedete. Eva este oricum deja cunoscută din vlogurile pe care le publică pe YouTube și care au milioane de vizualizări.

Deși aparițiile video nu le sunt străine, este pentru prima oară când copiii Andrei au fost machiați și aranjați în acest mod inedit. Ei au devenit vedete rock și disco, purtând creastă, machiaj cu dermatograf negru – Eva și mult sclipici argintiu și un aspect disco – David.

Postarea Andrei a stârnit mii de comentarii negative, dar și pozitive

Fotografiile cu cei doi copii ai Andrei au dat naștere unor dezbateri pe Instagram. Multe comentarii au avut un ton negativ la adresa cântăreței:

„Doamne ferește! Ti-a dat Dumnezeu doi copii așa frumoși și tu îi transformi în niște urâțenii de nedescris!!! Ferească Dumnezeu sa-și dorească și să le placă așa ceva!!! Andra, m-ai dezamăgit!”, a spus o internaută.

Au fost însă și fani care au declarat că le place noul look al Evei și că îi apreciază pe cei doi copii ai Andrei, luându-i apărarea cântăreței.

Andra nu a fost deranjată de comentarii, ci a postat un mesaj emoționant

Deși pentru oricine replicile negative sunt greu de îndurat, experiența de zeci de ani de zile pe scenă probabil că au ajutat-o pe Andra să treacă cu vederea părerile din secțiunea de comentarii de pe contul ei de Instagram. Cântăreața nu a răspuns fanilor, însă s-a filmat în timp ce a transmis un mesaj despre copiii ei. Artista a spus că cei mici au fost foarte încântați de activitatea de astăzi și de constumațiile pe care le-au purtat. Ea a mai completat că imaginația și entuziasmul celor mici ar trebui să ne dea lecții și nouă, adulților.

„Să învățăm de la copiii noștri să ne bucurăm de fiecare clipă și de fiecare moment. Le mulțumesc copiilor mei”, a postat Andra pe InstaStory.

Andra Măruță este căsătorită cu realizatorul de emisiuni Cătălin Măruță și împreună au doi copii, pe Eva și pe David. Andra este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, dar și jurat în emisiunile de talente de la Pro Tv.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top