Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit, Ștefan Manolache. “El a făcut primii…”

Adrian Vrauko
10.10.2019
Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit, Ștefan Manolache. “El a făcut primii…”

Andreea Antonescu iubește din nou și pare foarte fericită alături de bărbatul de care s-a îndrăgostit lulea. Noul iubit al artistei este Ştefan Manolache, unul dintre cei mai controversați crai de la noi.

“Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează… Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan.

Vom vedea ce se întâmplă în viitor. Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașina lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetița mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental”, a spus Andreea Antonescu potrivit viva.ro.

La rândul lui, Ștefan Manolache a declarat: “Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună”.

De precizat că Andreea Antonescu și Traian Spak nu au semnat, încă, actele de divorț, deși mariajul lor era de ceva vreme în abisul despărțirii definitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *