Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit, Ștefan Manolache. “El a făcut primii…”

Ultimul update: joi 10 octombrie 2019 20:18 Data publicării: joi 10 octombrie 2019 20:18
Autor , în Vedete

Andreea Antonescu iubește din nou și pare foarte fericită alături de bărbatul de care s-a îndrăgostit lulea. Noul iubit al artistei este Ştefan Manolache, unul dintre cei mai controversați crai de la noi.

“Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează… Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan.

Vom vedea ce se întâmplă în viitor. Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașina lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetița mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental”, a spus Andreea Antonescu potrivit viva.ro.

La rândul lui, Ștefan Manolache a declarat: “Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună”.

De precizat că Andreea Antonescu și Traian Spak nu au semnat, încă, actele de divorț, deși mariajul lor era de ceva vreme în abisul despărțirii definitive.

Cauza morții Tamarei Buciuceanu
Cauza morții Tamarei Buciuceanu
Indisciplinatul George
Indisciplinatul George
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii