Connect with us
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit

Vedete

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit

Este prima despărțire a anului 2020 în showbiz-ul românesc: Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțiti. Se pare că cei doi nu mai formează un cuplu, iar Andreea a oferit și primele declarații despre separare.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit

Andreea Antonescu a confirmat pentru Wowbiz.ro că s-a despărțit și este din nou o femeie singură. Ea și-a petrecut ultimele zile la munte, alături de iubitul ei Ștefan Manolache, care a suferit un accident pe pârtia din Azuga. Imediat ce s-au întors, Andreea a decis să pună punct relației.

”Noi am decis ca în relația pe care o avem să stăm atât timp cât ne simțim bine amândoi. Ieri am fost la Iași, am discutat și… ne-am despărțit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine, nu mai sunt într-o relație cu Ștefan”, a declarat Andreea Antonescu.

Se pare că decizia ar fi definitivă, mai ales că pe conturile de pe reâelele lor de socializare nu mai sunt fotografii cu ei împreună. Mai mult, cei doi nu se mai urmăresc nici pe Instagram.

Recent Ștefan a suferit un accident pe pârita din Azuga, unde era pelcat în vacanță cu Andreea. Ștefan și Andreea se aflau a marginea pârtiei din Azuga și voiau să facă niște fotografii împreună, când o placă de snowboard rămasă fără stăpân l-a lovit pe iubitul Andreei.

Lovitura a fost una serioasă și salvamontișii au fost nevoiți să intervină rapid și să îl transporte la spital. Din fericire el este în afara oricărui pericol, însă salvamontiștii trag un semnal de alarmă pentru toată lumea care merge în aceste zile la munte.

Citește și: Andreea Bălan, despre cel mai greu an din viața ei: ”Existența mea pe acest pământ a fost pusă sub semnul întrebării”

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top