Connect with us
Andreea Bălan a confirmat toate speculațiile din presă! Ce i-a răspuns unei fane

Vedete

Andreea Bălan a confirmat toate speculațiile din presă! Ce i-a răspuns unei fane

Andreea Bălan a ales să confirme, scurt și la obiect, toate zvonurile din presă. Toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au rămas fără cuvinte când au văzut reacția artistei.

Andreea Bălan a confirmat toate speculațiile din presă! Ce i-a răspuns unei fane

Fanii nu contenesc să o întrebe pe Andreea Bălan despre statusul ei marital și tot scandalul cu George Burcea. Sătulă de atâtea întrebări, Andreea a ales să răspundă unei fane care a acuzat-o că își bate joc de oamenii care așteaptă de la ea un răspuns.

”Dacă te joci cu oamenii care te apreciază și așteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ți umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ți însecena un divorț! Cei care o compătimiți și îi da-ți sfaturi…probabil se tevălesc pe jos și ea și George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă și de care își bat joc în așa hal! Deci, măi oameni buni! Aștia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-și joc de naivitatea voastră!”, a comentat o fană la postarea Andreei.

Ca replică Andreea Bălan i-a răspuns acesteia: ”Scrie în toată presa adevărul”. Acest răspuns i-a dezamăgit pe toți cei care încă mai credeau în mariajul dintre ea și George Burcea. Dar se pare că Andreei i-a ajuns cuțitul la os și s-a decis să nu mai încerce să îl aducă pe actor pe drumul cel bun.

Din păcate șansele ca cei doi să se mai împace sunt minime, mai ales că toată lumea îl acuză pe el că ar fi greșit enorm în acest mariaj.

Citește și: Aurelian Temișan reacționează după ce fiul său George Burcea a fost prins drogat la volan

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top