Connect with us
Prima imagine cu Andreea Bălan și fetița ei

Vedete

Andreea Bălan a născut o fetiță de nota 10! Primele reacții

Andreea Bălan a născut în dimineața zilei de duminică. Vedeta anunțase în zorii zilei că merge la spital pentru a o aduce pe lume pe fetița sa.

„Sunt pregătită! Am emoţii mari, dar sunt pregătită! De când aştept ziua asta!”, a scris Andreea Bălan pe o reţea de socializare.

Fetița Andreei Bălan va purta numele Ela. Micuța are 3.245 kilograme și 49 de centimentri, iar la naștere a primit nota 10. Tatăl cântăreței s-a declarat extrem de încântat de această veste. „Sunt cel mai fericit bunic, sunt extrem de emotionat. Le doresc sanatate si tot binele din lume”, a declarat Săndel Bălan, pentru wowbiz.ro.

Inițial, aceasta trebuia să nască luni, însă a avut contracții care au grăbit venirea pe lume a micuței Ella.

Citește și: Misty a fost cerută în căsătorie de Keo. Ce mesaj are artista pentru Andreea Bălan

„Dragii mei, v-am promis ca o sa va spun voua prima oara numele fetitei mele. O va chema ELLA. Numele ei inseamna torta, lumina puternica si exact asta reprezinta pentru mine, ma motiveaza si ma umple de magie si lumina. O astept cu nerabdare sa vina pe lume si sper sa fiti alaturi de mine in continuare, sa ne bucuram impreuna! Va iubesc!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook, cu câteva zile înainte de a naște.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top