Connect with us
Andreea Bălan a șocat: Eu m-aș împăca cu George Burcea, dar mi-a spus că nu mai iubește

Vedete

Andreea Bălan a șocat: Eu m-aș împăca cu George Burcea, dar mi-a spus că nu mai iubește

Andreea Bălan a șocat prin declarațiile sale făcute la „Xtra Night show”, prezentată de Dan Capatos. Vedeta a mărturisit că despărțirea care se apropie de un divorț și o doare foarte tare pe aceasta, dar nu și-ar fi putut imagina anul trecut la nuntă că se va ajunge aici.

Problemele noastre au început în decembrie, atunci când George Burcea a început să-și schimbe radical comportamentul. Am avut foarte multe certuri care m-au lovit și rănit. Nu mă așteptam să aud așa ceva din gura lui. Nu vreau să spun despre ce era vorba, dar vreau mi-a spus că nu mai are sentimente pentru mine.”.

Frica de singurătate este mare pentru Bălan și durerea este că își va crește copiii fară tată.

„Cel mai mult mă doare că fetițele noastre nu vor avea parte de Crăciunuri și sărbători în familie. Că nu vor crește cu doi părinți. Este greu să fii mamă singură, mai ales mamă divorțată. Mă doare că nu le putem fi exemplu.

Andreea Bălan: Am bănuit că are pe altcineva

Andreea Bălan nu are dovezi că ar fi fost înșelată cu o altă femeie, dar spune că în decembrie când acesta și-a schimbat comportamentul l-a bănuit pe soțul său că ar avea pe altcineva.

Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan a oferit primele declarații despre despărțire la Dan Capatos în emisiune

Când s-a produs schimbarea am crezut  că este vorba de altcineva care a apărut în viața lui. Nu am dovezi în acest sens și nu pot să-l acuz de infidelitate. Mi-a pus doar că nu mă mai iubește.

Cred că totuși consuma ceva, nu l-am prins cu droguri

Cred că totuși George consuma ceva, de față cu noi nu a făcut-o, dar pot pune pe seama schimbării sale de comportament faptul că acesta consuma ceva. Slavă Domnului că nu a fost violent fizic”. a spus artista la Xtra Night Show.

Andreea Bălan s-ar împăca cu George, dar doar în anumite condiții

Andreea Bălan s-ar împăca cu George Burcea dar ar vrea ca acesta să fie așa cum a fost înainte nuntă și câtva timp după.

„Aș fi de acord să ne împăcăm, dar înțeleg că el este bine cu decizia pe care a luat-o. Acesta a plecat de acasă. Dacă ar putea să fie așa cum era înainte ar fi totul foarte bine.

Invidios pe succesul ei

Ce s-a vehniculat în presă este adevărat, George mi-a spus că el nu poate să facă nimic la umbra mea. Dar eu i-am explicat că așa sunt eu, nu mi-am dorit nici o clipă să-l descurajez. Era suparat pe succesul meu. Dar așa sunt eu, o luptătoare, eu nu am manager mă descurc singură, discut  cu foarte mult bărbați si am o atitudine de bărbat în negocieri, dar asta nu înseamnă că vin acasă și-l pun să facă sarmale”.

Interviul integral dat de Bălan lui Dan Capatos poate fi citit aici.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top