Connect with us
Andreea Balan se pregateste sa nasca. Fosta componenta a trupei Andre a marturisit unde o va aduce pe lume pe fetita sa si ce nume va purta aceasta.

Vedete

Andreea Balan a dezvaluit ce nume va purta fetita sa si unde va naste

Andreea Balan este insarcinata in opt luni si se pregateste sa nasca. Vedeta a luat o pauza de la concerte, sfatuita de medicul ei sa nu mai urce pe scene.

Cu toate acestea, Andreea Balan nu ia pauza de la filmarile la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Cantareata a vorbit la Antena Stars despre sarcina sa.

„Nu am avut pofte mai deloc. Am mancat foarte mult pepene. N-am mancat dulciuri multe si nici fast food, caci acestea nu hranesc copilul. M-am ingrasat vreo 8 kilograme”, a povestit Andreea.

Citeste si: Andreea Balan, veste-soc: „A trebuit sa anulam tot!”

Citeste si: MOTIVUL DESPARTIRII: Secretul pe care l-a ascuns ANDREEA BALAN despre MICHAEL

Fosta solista a trupei Andre a mai marturisit si ca va naste prin cezariana.

„Cred ca pana la urma o sa aleg cezariana, pentru ca as face operatia intre filmarile de la «Te cunosc de undeva». Daca ma apuca travaliul in timpul unei filmari, ar fi nasol pentru mine si pentru productie. La nume inca ne gandim. Am o lista scurta, dar nu zic, poate ma razgandesc. Vreau un nume romanesc si unul strain. O sa aiba si numele meu de familie, dar si pe al lui George. Nasc la o clinica privata”, a mai adaugat fosta componenta a trupei Andreea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top