Connect with us
Andreea Bălan face mii de euro de pe patul de spital

Vedete

Andreea Balan e de nerecunoscut! SI-A SCHIMBAT LOOK-UL

Andreea Balan isi surprinde fanii cu fiecare aparitie. Cantareata si-a schimbat look-ul si le-a cerut fanilor o parere despre cum ii sta cu parul tuns bob si vopsit.

Andreea Balan este una dintre vedetele care face schimbari ce de multe ori ii socheaza pe cei din jur. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare cu parul tuns si vopsit in negru. Nu e prima oara cand celebra cantareata a trecut de la blond la brunet. Acest lucru s-a mai intamplat in 2013, insa la scurt timp a revenit la culoarea care a facut-o celebra.

MOTIVUL DESPARTIRII: Secretul pe care l-a ascuns ANDREEA BALAN despre MICHAEL

VIDEO SEXY: Andreea Balan este imbracata sumar in noul videoclip si totusi poarta asta la ureche!

Vedeta i-a intrebat pe fani la fotografia postata daca le place partea ei intunecata: „Va place partea mea intunecata?”. Urmaritorii ei de pe Facebook nu au fost foarte incantati de look-ul adoptat si multi au scris ca spera ca e o gluma, ca e doar o peruca pentru ca nu ii sta foarte bine. Andreea Balan nu a precizat daca si-a pus o peruca pentru a strange like-uri sau si-a schimbat tunsoarea si culoarea parului pe bune.

Artista este insarcinata in 4 luni, iar taticul copilului pe care il va naste in luna octombrie este George Burcea, actualul partener al cantaretei. Vezi mai jos controversata poza postata pe Facebook: ii sta bine?

Andreea Balan e de nerecunoscut! SI-A SCHIMBAT LOOK-UL-1

1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    2016-06-07T15:20:54+03:00 at 15:20

    Andreea nu stie ca in timpul sarcinii nu se vopseste parul? nu vrea sa aiba un copil normal?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top