Connect with us
Andreea Bălan a făcut marele anunț. Când va naște vedeta

Vedete

Andreea Bălan a făcut marele anunț. Când va naște vedeta

Andreea Bălan este nerăbdătoare să-și strânga fiica în brațe! Vedeta este pe ultima sută de metri, pentru că mai are doar câteva zile până va naște. Anunțul l-a făcut chiar ea.

Dei este însărcinată, asta nu a împiedicat-o pe cântăreață să continuie filmările la emisiunea în care este jurat, mai exact „Te cunosc de undeva”. Într-una dintre pauza, Andreea Bălan a postat o fotografie, în care a anunțat și data la care va naște.

Când va naște Andreea Bălan

Andreea Bălan se pregătește să devină mămică. Peste patru zile, așa cum a anunțat, vedeta va naște.

Andreea Bălan și iubitul ei, George, au început numărătoarea inversă până la momentul în care vor deveni părinți. George a postat o fotografie pe pagina sa de socializare o fotografie cu pătuțul fetiței.

„Pătuțul e gata, prietenii Rilă și Marinarița o așteaptă, iar mami si tati tremură de emoție. Ella, te așteptăm”, este descrierea la fotografia postată de George.

Tot pe pagina de socializare, Andreea Bălan a dezvăluit numele fetiței sale. Vedeta a decis să o cheme Ella.

„Dragii mei, v-am promis ca o sa va spun voua prima oara numele fetitei mele. O va chema ELLA.
Numele ei inseamna torta, lumina puternica si exact asta reprezinta pentru mine, ma motiveaza si ma umple de magie si lumina. O astept cu nerabdare sa vina pe lume si sper sa fiti alaturi de mine in continuare, sa ne bucuram impreuna! Va iubesc!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top