Connect with us
Andreea Bălan, lovitură grea pentru George: "Fiecare pleacă cu ce a venit!"

Vedete

Andreea Bălan, lovitură grea pentru George: „Fiecare pleacă cu ce a venit!”

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare, mai ales că artista a depus de mai bine de o lună actele de divorț. După ce situația în care se află România se va stabiliza, cei doi se vor fi așteptați la prima înfățișare. Artista continuă să îi dea lui Burcea din ce în ce mai multe lovituri grele, iar acum a vorbit și despre ce se va întâmpla despre divorț.

Andreea Bălan, lovitură grea pentru George: „Fiecare pleacă cu ce a venit!”

Andreea a declarat că primul termen al procesului va fi, cel mai probabil, în vară. Aceasta a mărturisit că Burcea nu va rămâne cu nimic din averea ei și toate bunurile se află în siguranță. Înainte de a se căsători, cei doi au semnat un contract de separare a bunurilor. În plus, actorul i-a înapoiat, după ce a rămas fără permis, și mașina pe care fosta soție i-o oferise.

„În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri și fiecare pleacă cu ceea ce a venit. Și evident că mașina și casa erau de înainte de relație, deci nu am ce să îi iau.”, declara Andreea Bălan.

Andreea și-a revenit după despărțire cu ajutorul celor două fetițe pe care le are cu George Burcea. Chiar și după divorț, vrea ca el să fie prezent în viața copiilor și să se implice în creșterea lor. Încă nu este decisă în ceea ce privește custodia exclusivă. Această decizie depinde de atitudinea fostului său soț despre care spune că în ultima vreme a fost recalcitrant. Ea susține că fetele au nevoie de un tată model, responsabil, care să le ofere o educație exemplară.

„Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui.”, a adăugat Andreea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top