Connect with us
Andreea Bălan se pregătește de două mari evenimente. Vedeta și iubitul ei se vor căsători, după care își vor boteza fiica.

Vedete

Andreea Bălan se pregătește de nuntă și botez. Când vor avea loc cele două evenimente

Andreea Bălan are planuri mari pe plan personal. Vedeta a anunțat că se pregătește atât de nuntă cât și de botez. Dacă până acum nu avea mari planuri despre căsătorie, Andreea Bălan spune că fetița i-a unit foarte mult și este pregătită de pasul cel mare.

„Copilul ne-a unit foarte tare. Dacă înainte nu luam în considerare o căsătorie, acum se va întâmpla. Nu o să fie una în România, nu vreau să fie ceva tradiţional. Am fost la multe nunţi în românia. Plănuim o vacanţă acum pentru luna martie. Vreau să fie undeva departe şi o să vedem locaţia.” a declarat artista.

Citește și: După ce au făcut un copil împreună, Andreea Bălan spune adevărul despre iubitul său

Când va fi botezul fiicei Andreei Bălan?

Botezul fetiței sale va avea loc în luna aprilie.

„Eu sunt logodită cu George de anul trecut din ianuarie. Mai întâi facem ceremonia şi apoi să vedem şi cu actele. Mergem şi facem ceremonia pe plajă, ca în filme şi apoi să vedem. (…) Botezul o să fie în România. În luna aprilie mai exact. Prima oară o să fie căsătorie şi după care actele la primărie şi apoi botezul.” a spus Andreea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top