Connect with us
Andreea Bălan trăiește o dramă după despărțirea de George Burcea: "M-am simțit abandonată emoțional și fizic."

Vedete

Andreea Bălan trăiește o dramă după despărțirea de George Burcea: „M-am simțit abandonată emoțional și fizic.”

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista continuă să facă declarații despre tatăl copiilor ei și pune mereu accent pe faptul că nu se mai gândește deloc la el, îi dă lovituri dure mereu și se atacă reciproc. Cu toate acestea, Andreea a mărturisit că perioadă de după despărțirea este una grea, care a lăsat amprente asupra ei și asupra celor două fetițe pe care le are cu actorul.

Andreea Bălan trăiește o dramă după despărțirea de George Burcea: „M-am simțit abandonată emoțional și fizic.”

Divorțul celor doi a venit ca un fulger pentru toată lumea, chiar și pentru Andreea. Ea mărturisește că ultimul an din viața ei a fost unul haotic, în care a trecut de la extaz la agonie și a avut parte de toate stările. Dezamăgirea a fost mare, mai ales că divorțul a venit la scurt timp după nuntă. Andreea a fost cea care și-a dorit cel mai mult să ducă relația lor la un alt nivel, crezând că asta îi va apropia, însă lucrurile nu au fost deloc așa cum a sperat.

Ea a declarat că un alt motiv care a împins-o spre divorț a fost faptul că soțul ei nu a susținut-o după cea de-a doua naștere, când a întâmpinat mai multe probleme și a fost chiar la un pas de moarte. Deși i-a fost alături doar o scurtă perioadă de timp, nu a fost suficient, pentru că ea a suferit mult, mai ales când a aflat că nu va mai putea să devină mamă. S-a simțit abandonată atât fizic, cât și emoțional.

„Visul meu cel mai mare era să am o familie, iar acum, fiind mamă singură, e destul de greu de gestionat, atât emoțional, cât și fizic și logistic. El va putea să își facă altă familie, cu alți copii. Eu nu voi mai avea parte de acest vis niciodată, mă refer la posibilitatea de a fi împreună cu tatăl copiilor mei. Îmi doresc și sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta așa cum sunt.”, a declarat Andreea Bălan.

Fetele îi simt lipsa tatălui

Ea a declarat că ceea ce o doare cel mai tare este faptul că fetițele simt lipsa tatălui și că nu va putea fi prezent în viața lor așa cum ar trebui. Lor le va fi greu să înțeleagă ce se întâmplă, de ce tatăl lor nu mai doarme cu ele. Ella, fiica cea mare, de multe ori spune că îi este dor de George și spune că „își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top