Connect with us
Andreea Banica este din nou insarcinata. Cantareata a anuntat intr-un interviu acordat unei reviste ca va deveni mama pentru a doua oara.

Vedete

Andreea Banica, insarcinata! Ce sex va avea copilul

Andreea Banica va avea inca un copil! Dupa ce Antonia si Andreea Balan au confirmat ca vor deveni mamice, fosta membra a trupei Blondy a marturisit pentru o revista ca asteapta inca un copil.

„Imi faceam intretinere corporala la un salon si, in timpul tratamentului, mi s-a facut rau. Facusem inainte un tra­tament hormonal care mi-a dat niste stari neplacute si nu stiam pe baza a ce sa pun sta­rea asta de rau. Am ajuns acasa si am inceput sa ma gandesc ce ar putea fi.

Citeste si: Antonia, din nou insarcinata?! Imaginea care o da de gol! FOTO

Citeste si: Este Andreea Marin insarcinata? Ce spune Tuncay Ozturk

A doua zi mi-am luat, totusi, un test de sarcina si, cand am vazut ca se ionroseste a doua liniuta, mi-am zis: <>…. N-a fost in plan sa mai facem un copil. I-am zis lui Lucian, ne-am pupat si ne-am bucurat.

Primul meu gand a fost cum o sa reactioneze Sofia, care insa nu a aflat. O sa ii spunem cand apare revista, pentru ca, daca ii spuneam, stia toata lumea pana acum”, a declarat Andreea Banica pentru revista Viva!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top