Andreea Bănică, momente de panică în Herăstrău. I s-a făcut rău și s-a întins pe iarbă

30.07.2020

Andreea Bănică a ieșit în parc ieri, alături de cei doi copii ai săi. Aceștia au închiriat o bibicletă și au decis să facă puțină mișcare, însă distracția nu a durat prea mult. Cântăreața a atras privirile celor din jur, după ce s-a întins, sleită de puteri, pe iarba din spatele unei bănci din parcul Herăstrău. Acesteia i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutor, iar fiica sa a fost cea care s-a implicat numaidecât.

Andreea Bănică, momente de panică în Herăstrău. I s-a făcut rău și s-a întins pe iarbă

Îmbrăcată cu o rochiță roz, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi, Andreea Bănică și-a făcut apariția în parcul Herăstrău alături de cei doi copii ai ei, Sofia Maria și micuțul Noah. Odată ajunsă, Andreea a mers direct către locul de unde se închiriază biciclete. A luat una cu patru roți și cu două locuri șii a început să pedaleze, spre bucuria celor doi care păreau încântați și se distrau alături de mama lor.

A făcut mai multe ture, după care a oprit, deoarece se vedea pe chipul ei că nu se simte bine și trebuie să ia o pauză. Andreea s-a așezat în spatele unei bănci, sleită de puteri. Fiica sa a fost cea care a ajutat-o, mergând să-i cumpere apă pentru a se hidrata. Andreea a luat câteva guri, însă, preț de câteva momente, nu s-a mișcat din loc. După aproximativ jumătate de oră, artista și-a recăpătat din puteri, a terminat sticla cu apă și s-a ridicat în picioare. Imediat a pornit către mașină și a plecat spre casă.

Andreea Bănică are o familie fericită, este căsătorită cu Lucian Mitrea, cel care i-a devenit de mult timp și impresar și care i-a făcut ochi dulci încă din clasa a 10-a, fiind chiar coleg de școală cu ea. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au doi copii, Sofia Maria, care de curând a împlinit 11 ani, și Noah, mezinul familiei, de trei ani și jumătate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *