Connect with us
Andreea Bănică a postat prima fotografie împreună cu bebelușul. Vedeta și bebelușul ei sărbătoresc astăzi ziua onomastică.

Vedete

Andreea Bănică, prima poză cu bebelușul. Este dublă sărbătoare în familia vedetei

Andreea Bănică este o mamă împlinită. Astăzi, în familia vedetei este o dublă sărbătoare. Atât Andreea, cât și bebelușul ei, sărbătoresc ziua onomastică. După aproape două săptămâni de la naștere, vedeta a postat prima fotografie cu bebelușul.

„La mulți ani, Andrei! Vă pupăcesc tare, Andreuții mei!”, a scris Andreea la descrierea fotografiei.

Andreea Bănică și fiul ei sărbătoresc ziua onomastică

Andreea Bănică a păstrat în permanență legătura cu fanii. La o zi după ce a născut, ea a descris pe blogul ei toată perioada sarcinii.

„Totul a fost foarte rapid și băiețelul a primit primul lui 10 (2.860 kg și 47 cm)! Pe bebe l-au scos din sala de operații și pe mine m-au dus în salon, unde alături de Lucian, am mai așteptat ceva timp până când am făcut într-adevăr cunoștință cu „minunea” noastră. Sofia ne-a sunat imediat ce s-a trezit. Era foarte emoționată și fericită și a venit să-și cunoască frățiorul imediat ce a plecat de la școală. Știam că o să fie încântată, dar extazul ei mi-a depășit așteptările. A venit însoțită de sora mea și i-au adus lui bebe un șoricel mare de pluș. Nașa mea pregătise și ea cadouri și pentru Sofi și pentru bebe; unul roz și unul bleu.

Sofi l-a pupat mult pe cel mic, l-a mângâiat, ne explica ce și cum face, se strâmba ca el, ce să mai, fericire mare! Am continuat ziua alături de prieteni buni care ne-au vizitat și s-au bucurat pentru noi, iar eu am încercat să răspund tuturor celor ce ne felicitau pentru micuț.

Citește și: Andreea Bănică nu se grăbește să slăbească. Ce decizie a luat după ce a născut

A fost o zi superbă cu o puternică încărcătură emoțională și multe lacrimi de fericire. O zi la superlativ! Avem și un băiețel!”, a scris Andreea Bănică pe blogul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top