Connect with us
Andreea Berecleanu a împărtășit fanilor un moment de la nunta sa- VIDEO

Vedete

Andreea Berecleanu a împărtășit fanilor un moment de la nunta sa- VIDEO

Andreea Berecleanu și medicul estetician Constantin Stan s-au căsătorit religios pe 5 noiembrie. Prezentatoarea tv, Andreea Berecleanu, a împărtășit fanilor pe pagina sa de socializare un moment video de la nunta sa.

„Momente unice și intense trăite la nuntă! Până și Lori – Loredana Groza – a avut parte de o surpriză frumoasă din partea unei invitate! Și ce invitată… Pınar Ayhan de la Ankara, prietena noastră și câștigătoare din partea Turciei a unui loc fruntaș la Eurovision cu o melodie compusă de soțul ei, chirurg plastician în viața de zi cu zi! Au făcut un duet spontan împreună cu Mahala Rai Banda, preferații mei! Împărtașesc cu voi aceste momente de bucurie!”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de socializare.

Data de 5 noiembrie nu a fost aleasă întâmplător. Mirele și-a sărbătorit și ziua de naștere.

La 12 noaptea, când mirii se pregăteau să taie tortul, mesenii participau deja la o dublă sărbătoare. Medicul Constantin Stan devenea mire şi împlinea încă un an, schimbând astfel prefixul. „Aş putea spune că e cea mai emoţionantă zi din viaţa mea, mai ales că la miezul nopţii voi trece într-un alt prag al vieţii mele, împlinesc 60 de ani. Nunta este mai mult decât un cadou pentru mine”, a declarat soţul Andreei Berecleanu, scrie click.ro.

La nuntă au participat în jur de 150 de persoane, iar la cununia religioasă au luat parte doar 40 de persoane, adică cei mai apropiaţi prieteni şi rudele. Petrecerea a avut loc la un hotel de lux din Capitală, mai scriu cei de la Click.

Citește și: De ce s-a căsătorit Andreea Berecleanu pe 5 noiembrie. Ce semnifică data

Andreea Berecleanu este una din cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran. Prezentatoarea de ştiri şi-a făcut debutul în presă la vârsta de 18 ani. A lucrat mai întâi la „Cuvântul”, iar apoi la „România liberă”. Din 1995 până în 2003 a prezentat ştirile la PRO TV, iar din 2003 s-a mutat la Antena 1, unde a prezentat Observatorul de la orele 16 şi 23.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top