Connect with us
Andreea Berecleanu, dezvăluiri EMOŢIONANTE: "De şase ani soţul meu ..."

Vedete

Andreea Berecleanu, dezvăluiri EMOŢIONANTE: „De şase ani soţul meu …”

Andreea Berecleanu a făcut de curând noi dezvăluiri despre viața ei privată și carieră. Prezentatoarea povestește cum se trezește în fiecare dimineață la ora 06:30.

Totul pentru aș vedea copiii şi are o viaţă încărcată cu lucruri pe care iubeşte să le facă.

Invitată la Antena 1 într-o emisiune, Andreea Berecleanu a povestit lucruri neştiute din viaţa ei.

„Pe partea de final a jurnalului îmi permit să fie mai altfel, când sunt ştiri mai… Când mă văd oamenii în realitate spun că sunt mai înaltă decât credeau, sau mai slabă decât credeau.

Anul ăsta sunt 25 de ani în această meserie, zi de zi. Am văzut multe în viaţa asta profesională. Am trăit multe epoci şi culmea este că le-am supravieţuit.

Lumea mă întreabă când o să scriu o carte. Nu vreau să cochetez cu asta

Am făcut şi divertisment. A fost altceva. E greu. Amprenta ştirilor, totuşi… de 20 de ani. Simona gherghe are un succes teribil şi a pornit de la ştiri”, a povestit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu se bucură de familia ei. Are doi copii minunaţi şi un soţ care o iubeşte enorm şi este alături de ea tot timpul.

„Mi-am dorit să am copii. Sunt o mamă tânără pentru o fată de 16 ani. Eva este acum mai înaltă decât mine şi cred că peste un an va fi şi Petru.

Ei sunt destul de activi în multe zone: fac şi sport, şi artă, şi pian, nu prea au timpi morţi. Se văd cu prietenii, merg şi ei la film. Îi las. Au nevoie de momentele lor. E normal să aibă şi viaţa lor socială. (…)

Am avut un mare noroc să îl întâlnesc pe Constantin şi copiii să îl iubească. Ei din prima clipă au locuit cu Constantin şi cu noi. Suntem aproape de 6 ani împreună. Tatăl lor este plecat din ţară. El e în Africa de sud. Ei au fost acolo, dar e distanţa mare, merg de obicei vara”, a povestit Andreea Berecleanu.

Citeşte şi Jurnalistă din Bucureşti, terorizată de un fost puşcăriaş. E halucinant ce s-a întâmplat

O jurnalistă din Capitală este terorizată de un fost puşcăriaş. Femeie a trecut prin clipe de teroare chiar şi după ce poliţia a intrat pe fir.

Mihaela Raluca Tudor, o jurnalistă din Bucureşti, se teme pentru viaţa ei, după ce a fost terorizată de un individ periculos, care este cercetat în numeroase dosare.

Ea a făcut publică povestea ei tristă şi a tras un semnal de alarmă, după ce procurorii l-au lăsat în libertate pe agresor.

Mihaela Raluca Tudor a dezvăluit într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook chinul prin care a trecut în urmă cu câteva luni. Ea a spus că fostul puşcăriaş Cornel Cristian Achim i-a spart biroul.

Bărbatul a intrat peste jurnalistă în clădirea în care lucra

După ce a fost reţinut şi, ulterior, lăsat liber, bărbatul a intrat peste jurnalistă în clădirea în care lucrează în timp ce era drogat şi plin de sânge.

Toate astea ca să îi ceară să nu îi facă reclamaţie, pentru a nu ajunge din nou după gratii, potrivit cancan.ro.

“Va atrag atentia asupra unui individ periculos, fost puscarias, lasat in libertate prin neglijenta de catre procurorii Parchetului sector 3!!!

Fapte: individul din poza a intrat prin efractie in biroul meu, la inceputul lunii iunie, furand 4 laptopuri. A fost identificat rapid de politia de la sectia 10, avand asupra lui unul din laptopurile raportate de mine.

A fost arestat preventiv in aceeasi luna, pana in noiembrie cand Judecatoria 3 a considerat ca nu e pericol public (desi recidivist) si l-a eliberat sub control judiciar.

Jurnalista a trecut prin clipe de teroare

Desi trebuia sa se prezinte, la sectia 8, saptamanal, nu a facut-o niciodata.

Dupa 60 de zile si nicio prezenta, procurorii de la Parchetul sectorului 3 au cerut revocarea controlului judiciar abia pe 9 ian., cand masura controlului deja expirase si, bineinteles, ca nu fusese nici prelungita.

Iata ca, a doua zi, drogat, cu seringa la ureche, mana stanga bagata in pulover, a dat buzna in plina zi peste noi la birou, pentru a ma determina sa il iert, sa nu faca puscarie.

Dupa aprox. 20 de minute de calvar si panica, in care l-am rugat in repetate randuri sa paraseasca biroul, in care s-a drogat lasand dare de sange contaminat, a patruns in toate incaperile si a manifestat un comportament amenintator si greu de anticipat si descifrat, am reusit, aproape printr-o minune, sa il imping afara.

Intre timp venise si politia, dupa ce o colega sunase la 112, care l-a gasit in fata usii. L-au recunoscut imediat ( fiind condamnat si intemnitat in repetate randuri pentru furt calificat).

L-au legitimat, pozat si amendat. Ba chiar au constatat ca avea o mana taiata si infectata, capsata cu capse de metalice pentru hartie.

Dupa ce am depus o plangere si s-a facut cercetarea, politistii de la sectia 10 i-au facut un nou dosar penal pentru violare de domiciliu profesional si hartuire.

Au mers la Parchetul sectorului 3 sa anunte procurorul si aici s-a terminat povestea

Nicio retinere. De atunci,am luat paznic in propriul birou si umblam peste tot cu frica. Basca, imi spune un apropiat ca e suspect deja si in alte cazuri de furt de cand a iesit.

Cum e posibil ca un individ precum Achim Cornel Cristian sa fie liber? De ce altii sunt retinuti/arestati pentru motive infime?

De ce un caz conteaza doar cand consecinte ireversibile se produc? De ce acest individ e liber sa va fure si pe voi (sper sa nu il suparati sau surprindeti), iar eu sa stau cu frica-n san cel putin in urmatoarele multe luni pana e condamnat?

In aceasta tara nu exista PREVENTIE. Legea nu e aceeasi pentru toti.

P.S.: Sunt la dispozitia autoritatilor si jurnalistilor care vor sa afle mai multe, a scris jurnalista pe reţeaua de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top