Connect with us
Andreea Berecleanu, lovitură de proporții. Totul are legătură cu fostul soț

Vedete

Andreea Berecleanu, lovitură de proporții. Totul are legătură cu fostul soț

Andreea Berecleanu, lovitură de proporții. Totul are legătură cu fostul soț

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Activează în acest domeniu de mai bine de 20 de ani și a reușit să-și contureze o carieră de succes, apreciată de o mulțime de oameni. Cu toate acestea, mai are anumite probleme în plan personal, care îl vizează direct pe fostul ei soț, deși au divorțat de mult timp.

Andreea Berecleanu pierde lupta pentru avere

Andreea Berecleanu se declară o femeie împlinită, după ce și-a refăcut viața alături de un medic celebru. În urmă cu opt ani a divorțat de știristul Andrei Zaharescu, după un mariaj de 15 ani. Nimeni nu se aștepta că relația lor se va strica, pentru că erau mereu împreună și dădeau impresia că formează cuplul perfect.

Divorțul a fost unul amiabil și, mult timp, cei doi au refuzat să vorbească despre problemele dintre ei care au dus la despărțire. Între timp s-a aflat că știristul i-a fost infidel vedetei de televiziune. Ar fi înșelat-o chiar cu soția avocatului ei. Totuși, Andreea nu a recunoscut nimic, explicând doar că lucrurile nu au mai mers între ei.

După opt ani, continuă disputele pe împărțirea averii. Andreea Berecleanu ar fi deschis un proces prin care îi cerea fostului ei soț să îi restituie banii în valoare exactă de 63.837,59 lei. Banii respectivi provin din investițiile familiei Zaharescu-Berecleanu dobândiți în firma pe care foștii soți au avut-o în trecut. Din nefericire, judecătorii au luat o decizie care nu o avantajează deloc pe prezentatoare și au respins solicitarea ei.

„Admite excepţia prescipţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant. Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată. Cu cale de atac odată cu fondul.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top