Connect with us
Andreea Esca ar fi internată într-un spital privat, după ce ar fi fost infectată cu coronavirus

Vedete

Andreea Esca ar putea pleca de la ProTV după 25 de ani de activitate

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Se bucură de un mare succes în cariera sa din televiziune de aproape trei decenii. Ea a prezentat constant Știrile Pro TV de la ora 19.00, chiar de la înființarea postului care i-a devenit a doua casă. Realizările sale sunt impresionante: a fost numită de două ori „Femeia anului”, a câștigat în fiecare an premiul pentru cel mai bun prezentator din România și a fost declarată cel mai bun om de televiziune. Pe lângă curiozitățile legate de salariu, mulți se întreabă dacă ar putea renunța vreodată la ProTv în favoarea unei alte opțiuni.

Andreea Esca ar putea pleca de la ProTV după 25 de ani de activitate

Andreea Esca își practică cu drag meseria la ProTV de aproape 25 de ani și, cel mai probabil, va rămâne aici până își va încheia activitatea și se va retrage din acest domeniu. Amintim că, în prima sa apariție, prezentatoarea a avut o imagine impecabilă și armonioasă, adaptată perioadei. Purta un sacou vișiniu și avea părul șaten și era concentrată pe ceea ce avea de făcut, fără să știe că urma să fie plăcută de o țară întreagă.

Întrebată dacă ar putea renunța la cariera formată în cadrul ProTV, aceasta a comparat legătura ei cu televiziunea cu relația cu un membru drag, la care nu ai putea renunța. Deși este conștientă că locul 1 al televiziunii a fost ocupat de activitatea din mediul online, Esca a declarat că acest fapt nu o face să se lase de meseria care a consacrat-o. Astfel, chiar dacă postul TV la care lucrează ar putea „muri”, a declarat că nu ar putea pleca de aici, așa cum nu ar putea pleca de lângă un om aflat în suferință, pentru că se atașează foarte repede de ceea ce îi place.

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când. Nu sunt în stare. Deşi, am foarte multe lucruri şi câteodată mă gândesc: «Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunţ la ceva», nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuţiei noastre, le fac din plăcere. Adică da, şi dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubeşti?! Aşa o să stau şi eu în televiziune, până o să moară.“, a declarat Esca într-un interviu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top