Connect with us
Andreea Esca îl aduce pe Papa Francisc în România. Știrista va fi în avionul papal

Vedete

Andreea Esca despre plecarea de la Pro TV: „Poate ar trebui să mai renunț la ceva”

Andreea Esca este cea mai populară prezentatoare de știri din România, dar și una din cele mai apreciate vedete Pro TV. De-alungul timpului s-a tot zvonit că Andreea Esca ar pleca de la Pro TV, dar niciodata zvonurile s-au adeverit.

Andreea Esca a vorbit despre Pro TV și plecarea din televiziune

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona.”, a spus Andreea Esca.

Daca ar fi să renunț la ceva ar fi online-ul

Andreea Esca și-a dezvoltat un business online în urmă cu ceva ani, mai precis a creat revista „Alist Magazine”,  care este atât online cât și în variantă print.

Aceasta a declarat că dacă ar fi să renunțe la ceva, ar renunța la afacerea din online.

„Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare.

Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere.

Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: , aș zice: Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta!”.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top