Connect with us
Andreea Mantea și-a pierdut câinele. pe Stinky

Vedete

Andreea Mantea și-a pierdut câinele

Andreea Mantea este o mare iubitoare de animale. Vedeta a lansat un apel disperat pe Facebook, cerându-le fanilor să o ajute să-și găsească patrupedul pe care l-a pierdut.

„L-am pierdut pe Stinky. Ultima dată a fost văzut acum o oră, undeva pe Drumul Fermei în Popești-Leordeni. Îi rog pe cei din zonă să mă ajute! Vă rog, ajutați-mă! Este foarte blând, jucăuș și NU mușcă! Dacă auziți ceva sau dacă îl vedeți, vă rog sunați la 0729234655. (Nu este numărul meu, așa că vă rog nu mai sunați pentru alte probleme sau să faceți glume). Ofer recompensă!!! Vă rog ajutați-mă!!! Vă rog dați SHARE!!!”, a scris Mantea pe Facebook.

Andreea Mantea este una din cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Îndrăgita vedetă este co-prezentatoarea emisiunii „Wowbiz” de la Kanal D. Mantea a mai putut fi urmărită și în emisiunea „Se strigă darul”, realizată în colaborare cu Bursucu’ de la TEO SHOW.

Andreea Mantea, mișcată de moartea piticului Colorado

”E o veste foarte tristă! Era un om minunat, o inimă uriașî, într-un trup atât de mic. A fost un privilegiu că l-am cunoscut și a fost o ocazie să înțeleg mai bine cât de mult greșim noi, oamenii normali, când judecăm după aparențe care sunt atât de înșelătoare.

CITEȘTE ȘI: Soția piticului Colorado, primele declarații după moartea soțului

Sunt tristă și alături de soția lui care suferă teribil în aceste clipe în care a rămas singură și poate unica ei alinare este copilașul, rodul iubirii lor. Adio, Colorado!”, a declarat vedeta la aflarea veștii despre moartea acestuia.

2 Comments

2 Comments

  1. MARIA

    2016-12-13T11:43:56+02:00 at 11:43

    BINE CA NU TEA LASAT ALCINEVA CA NU AI ALES BARBATUL POTRIVIT.!!! TII MINTE CA TREBUIA SA ALEGI OMUL CARE ATINUT LA TINE NU TATAL COPILULUI . !!

  2. atent

    2016-12-11T14:01:05+02:00 at 14:01

    si cine o mai alearga acuma?! ramane fata statuta si o doare capul, n-asa?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top