Connect with us
Andreea Marin a participat aseară la un eveniment monden și a atras privirile tuturor cu apariția sa. ”Zâna” a purtat o rochie albastră și extrem de sexy.

Vedete

Andreea Marin, apariție de senzație la un eveniment monden: ”Cred că m-am îndrăgostit”

Andreea Marin a participat aseară la un eveniment monden și a atras privirile tuturor cu apariția sa.

”Zâna” a purtat o rochie albastră, iar pentru coafură, a ales o perucă, inspirată din poveștile cu prințese.

Decolteul generos și umerii goi au scos-o în evidență pe Andreea, iar ea a ales să explice de ce a ales peruca accesorizată cu o coroniță cu flori.

Andreea Marin

Andreea Marin

”Port o perucă de la specialiștii în frumusețe, în semn de solidaritate cu femeile ce trec prin experiența cancerului și a pierderii podoabei capilare, dar care își recapătă zâmbetul alături de noi”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare.

Vedeta a ales în ultimii ani să poarte părul ceva mai scurt, iar apariția de aseară i-a încântat pe fanii săi. Aceștia au complimentat-o, iar unii mai curajoși, i-au declarat dragostea.

”Cred că m-am îndrăgostit”, i-a transmis un fan, iar altul i-a transmis: ”Superbă, puțin spus, simplitatea ei o face cu atât mai mult specială!”.

Andreea le-a mulțumit prietenilor săi virtuali: ”Mulțumesc, fetița mea e cea mai fericită”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare.

Luna trecută, Andreea a anunțat că se desparte de soțul său, Tuncay Ozturk.

Andreea Marin a avut o apariție de senzație, după ce luna trecută și-a anunțat divorțul

Citește și: Neti Sandu, interviu sincer despre viața ei de zi cu zi: „Oamenii mă trag de păr să vadă dacă am perucă”
”Oameni dragi,
Cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumină, și în cele întunecate. Uneori, suprizele vieâii nu sunt întocmai plăcute.

Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe.

O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeți că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect.

Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate, mie și fiicei mele. Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepășit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeți nevoia firească de discreție. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă, am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind”, a scris pe Facebook Andreea Marin joi dimineața și a luat prin surprindere pe toată lumea.

2 Comments

2 Comments

  1. Marcu

    2016-11-27T20:41:27+02:00 at 20:41

    Andreea e in cautare de mascul , poate ceva anunturi in strainatate ii asduc noroc . E cam batrina pentru piata .

  2. dan

    2016-11-25T08:29:28+02:00 at 8:29

    Zana nu prea suporta hainele pe ea… Acum ca si-a rezolvat problema de sanatate, i-a inventat turcului o… blonda, cu care se afisa special ca „sa arate” c-o… inseala… Cine urmeaza… ? Poate asteapta… provincia !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top