Connect with us

Vedete

Andreea Marin, decizie după problemele de sănătate: „Gata”

La doar câteva săptămâni după ce le-a dat mari emoții fanilor săi din cauza unei intervenții chirurgicale, Andreea Marin a luat o decizie radicală.

Vedeta care este cunoscută pentru stilul său de viață sănătoas a dezvăluit că urmează să plece din țară la o clinică specializată în detoxifiere. Andreea pleacă în Turcia, acolo unde va beneficia câteva zile de tratamente corporale și faciale. Aceasta și-a anunțat prietenii virtuali ce are de gând pentru următoarele zile:

„Gata! Am înlocuit cozonacul și sărmăluțele cu fructe și salate gustoase, lenea cu energie recăpătată prin sport, dezechilibrul cu pilates, lipsa timpului pentru grija datorată mie cu tratamente corporale și faciale, zgomotul zilelor cu bucuria cititului în liniște și pianul pe care îl cam părăsisem. Urmează să încep anul cu câteva zile de detox și sunt ca nouă. 44 de ani e vârsta mea cea mai frumoasă și merit să am grijă de mine! Hotărât!?”, a anunțat Andreea Marin în mediul online.

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea a dezvăluit că a avut mari emoții după interveniția chirurgicală suferită, deoarece s-a temut să nu primească diagnosticul de cancer.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit (…)

Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin ajunge pe masa de operație: „E o problemă medicală!”

1 Comment

1 Comment

  1. Jean J.

    2018-12-31T09:59:03+02:00 at 9:59

    Ne doare fix in fata cu 10 cm unde se duce disperata asta dupa publicitate, adica in 4 litere. Da’ disperata asta dupa p…la ce meserie are, ca numai din ciupeli de la tot felul de „societati” si „fundatii” traieste.?! De aia a mai fost si peshte ptr diversi f…talai nimfomana, intretinandu-i. Vai mama ei, oare copila aia ce va invata de la ea, cea care schimba barbatii ca sosetele, parasind-o toti….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top