Connect with us
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au rămas în relații bune, în special datorită fiicei lor, Ana Violeta. Vedeta TV a vorbit despre acest lucru.

Vedete

Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr.: „Chiar anul acesta…”

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior se căsătoreau în anul 2006. Un an mai târziu, cei doi deveneau părinții unei fete pe nume Ana Violeta.

Cuplul s-a destrămat după șapte ani de căsnicie, iar fiecare dintre cei doi au luat-o pe drumuri separate. S-au făcut multe speculații pe tema relației pe care o mai are acum prezentatoarea TV cu cântărețul, iar acum „Zâna Surprizelor” s-a gândit să spună lucrurilor pe nume.

Ea a mărturisit că cel mai dificil moment de după divorț a fost legat chiar de fiica sa. Aceasta i-a pus o întrebare delicată.

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami şi cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărţirea noastră – a mea şi a lui Ştefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, aşa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână aşa. Trebuie să existe momente în care copilul să ştie că îi are şi fizic alături pe ambii părinţi”, a mărturisit Andreea Marin, pentru evelinepauna.ro.

Vezi și: EXPLOZIV! Imagini cu Andreea Marin dezbrăcată!

Citește și: Lavinia Pârva, reacție după ce s-a spus că Andreea Marin îl caută pe Ștefan Bănică Jr.

Cum îl are Andreea Marin pe Ștefan Bănică trecut în telefon

Întrebată cum îl are pe Ștefan Bănică Jr. în telefon, Andreea Marin a făcut o mărturisire sinceră.

„Cu numele pe care îl avea, în alint, şi odinioară. Nu l-am schimbat. Şi o să-l păstrez pentru mine, nu o să spun asta public. Deci a rămas acel nume, nu l-am schimbat pentru că ne-am despărţit. Pentru că îl ştie şi fiica mea şi, pentru ea, e acelaşi apelativ”, a mai spus Andreea.

Citește și: Andreea Marin, o nouă surpriză, după divorțul de Tuncay Ozturk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top