Connect with us
Andreea Marin Dietă

Vedete

Andreea Marin, dezvăluiri de ultimă oră. Cu cine se iubește

Dezvăluiri de ultim moment! Andreea Marin, vedeta de la TVR și o legendă în televiziunea din România, a declarat că a fost lovită de săgeata lui Cupidon, atât ea, cât și iubitul ei, cei doi având o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Marin este una dintre vedetele care păstrază o mare discreție asupra vieții persoanale. De curând însă, vedeta TVR a vorbit, în cadrul unei emisiuni televizate despre viața ei sentimentală, însă cu aceeași reținere cu care a făcut-o și până acum.

„Stau bine, sunt în relații bune cu Cupidon. M-a vizitat, l-a vizitat și pe el și ne-a predat ștafeta și o ducem cu cinste mai departe”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin se iubește cu Adrian Brâncoveanu

Vedeta formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani, potrivit evz.ro.

Andreea Marin a avut parte anul acesta de un concediu prelungit pe care l-a împărtășit și cu prietenii săi virtuali, publicând poze cu peisaje inedite, pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea tv s-a bucurat de o frumoasă vacanță în țări precum Spania și Italia, care i-au oferit vedetei relaxarea necesară pentru a-și reîncărca bateriile. Totuși, Andreea a dezvăluit că din toată această „aventură” în străinătate, un loc i-a rămas în suflet și a decis să-l viziteze, astfel, în fiecare an.

Locația care i-a „furat” pe deplin inima Andreei Marin este insula Capri, din Italia, vedeta dezvăluind, în cadrul emisiunii Cool Summer Nights de la Antena Stars, că și-a propus să meargă acolo în fiecare an, fie și doar pentru câteva zile.

Prezentatoarea tv a pus această „atracție” pe care o are pentru frumoasa insulă pe seama unei „energii care o atrage” către paradisul italian. Totuși, Andreea a dezvăluit că nu s-ar muta din România, deoarece iubește și țara noastră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top