Connect with us
Andreea Marin a povestit cum reușește să se mențină în formă, ce consumă și ce diete urmează. De asemenea vedeta face mult sport.

Vedete

Andreea Marin a dezvăluit cum se menține în formă: „Nu beau apă”

Andreea Marin a dezvăluit care este modul în care reușește să se mențină în formă. Vedeta a mărturisit că nu consumă apă, pentru că nu poate, în schimb bea foarte multe sucuri, ceaiuri și supe.

„Sucuri, supe bune. Este foarte important lichidul. În ceea ce mă priveşte am avut întotdeauna o problemă cu apa. Nu pot să beau apă, aşa, pur şi simplu. Mă forţez să o fac şi caut tot felul de variante, astfel încât să beau un lichid care să fie gustos. Dacă e o supă, dacă e un ceai cu aromă de fructe şi fac anumite ceaiuri care te ajută să elimini mai mult, dar care sunt şi foarte gustoase. Fac cam doi litri pe zi şi de dimineaţă până seara îmi e mai uşor în felul ăsta. Apă n-aş bea, cu siguranţă, nici dacă fac sport, care mă solicită şi care îmi cere lichid. Aşa că fac supe creme foarte gustoase şi sucuri naturale, pur şi simplu, din fructe şi legume.”, a spus Andreea Marin.

Cum se menține Andreea Marin în formă

Andreea Marin spune că face foarte mult sport pentru a se menține în formă.

„Ne chinuim mult la sala de sport, ne chinuim cu dieta, nu e uşor. Doar pentru o femeie cu un metabolism extraordinar poate fi uşor lucrul ăsta(…) Am 42 de ani şi trebuie să mă gândesc la prevenţie. Cred că e bine să nu ajungi să ai nevoie, ci să te gândeşti din timp dacă există deja soluţii pentru a prelungi starea de bine pe care o ai”, a mai declarat Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr.: „Chiar anul acesta…”

Vedeta încearcă să-și crească fetița sănătos și o învață să aibă grijă de ea încă de pe acum.

„Avem acelaşi stil de viaţă, mult mai puţin restrictiv pentru că este copil şi trebuie să crească şi are nevoie de nutrienţi în plus faţă de un om matur. Este un copil şi trebuie să ţin cont de asta”, a mai spus vedeta pentru o emisiune tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top